Ανάβυσσος: Ο πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών μιλά για την επίθεση από χελώνα

Από την επίθεση της χελώνας ο εκ των πρωταγωνιστών της παραγωγής τραυματίστηκε ελαφρά. Μάλιστα, όπως είπε, βούτηξε για να βοηθήσει αλλά η χελώνα του επιτέθηκε
1'

Ο Νεκτάριος δεν θα ξεχάσει ποτέ την Ανάβυσσο και ούτε τη χελώνα καρέτα καρέτα που τον δάγκωσε στα γυρίσματα ερωτικής ταινίας.

Την επίθεση από χελώνα καρέτα καρέτα κατέγραψε κάμερα με το βίντεο να γίνεται viral μέσα σε λίγες ώρες. Από την επίθεση της χελώνας ο εκ των πρωταγωνιστών της παραγωγής τραυματίστηκε ελαφρά. Μάλιστα, όπως είπε, βούτηξε για να βοηθήσει αλλά η χελώνα του επιτέθηκε.

Ο Νεκτάριος μίλησε στο MEGA για όσα έγιναν στην Ανάβυσσο. Την ώρα των γυρισμάτων παρατήρησαν πως μία χελώνα καρέτα – καρέτα είχε εγκλωβιστεί στα δίχτυα και ο πρωταγωνιστής της ταινίας έσπευσε να τη βοηθήσει να απεγκλωβιστεί.

Βούτηξε στη θάλασσα αλλά την ώρα που προσπαθούσε να την απεγκλωβίσει, η χελώνα του επιτέθηκε δαγκώνοντάς τον στα… οπίσθια. Εκείνος βγήκε έξω και τα υπόλοιπα μέλη του συνεργείου κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τη χελώνα.

«Πήγα να κάνω κάτι καλό αγνοώντας τη δική μου σωματική ακεραιότητα. Ήμασταν για εξωτερικά γυρίσματα και ακούμε κάτι στη θάλασσα και βλέπουμε τη χελώνα να έχει πιαστεί σε ένα σχοινί. Βουτάω μέσα. Με δάγκωσε πίσω στον γλουτό. Μου άφησε σημάδι. Τελικά τραβήξαμε το σχοινί και έφυγε. Ήταν σίγουρα τρομαγμένη».

Όπως είπε ο Νεκτάριος θα ήταν καλύτερα να είχαν ειδοποιήσει κάποιο συνεργείο με ειδικούς για να απεγκλωβίσουν τη χελώνα. «Θέλαμε όμως να βοηθήσουμε και δεν το σκέφτηκα» πρόσθεσε για τα όσα έγιναν στην Ανάβυσσο.