Κηφισιά: Καταδίωξη Ρομά κατέληξε σε τροχαίο ατύχημα - Βίντεο ντοκουμέντο

Επεισοδιακή καταδίωξη από το Μενίδι που είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθεί σοβαρό τροχαίο στην Κηφισιά 

Κηφισιά: Καταδίωξη Ρομά κατέληξε σε τροχαίο ατύχημα - Βίντεο ντοκουμέντο
Newsbomb.gr/Αναστασία Βασιλική Γκολέμη
3'

Επεισοδιακή κατάληξη είχε η καταδίωξη Ρομά από άνδρες της αστυνομίας, καθώς συνέβη τροχαίο ατύχημα στην Κηφισιά.

Συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου όταν η αστυνομία ξεκίνησε την επιχείρηση καταδίωξης, καθώς έλαβαν σήμα για ένα κλεμμένο όχημα. Τότε, ο άνδρας Ρομά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε πεζοδρόμιο.

Από το περιστατικό προήλθε ο τραυματισμός ενός περαστικού, ο οποίος βρίσκεται αυτή την ώρα σε κατάσταση σοκ. Το όχημα πέρασε ακριβώς από επάνω του.

Δείτε βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Νewsbomb.gr:

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Newsbomb.gr, οι αστυνομικοί έλαβαν σήμα για ένα κλεμμένο όχημα έξω από το δημαρχείο Αχαρνών. Αστυνομικοί της Ομάδας ΟΠΚΕ το εντόπισαν και το καταδίωξαν από κοινού με Ομάδες της ΔΙΑΣ.

troxaio-atixima-kifisia.jpg

Οι αστυνομικοί εγκλώβισαν το όχημα στη λεωφόρο Καλυφτάκη με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο οδηγός του οχήματος χτύπησε δύο φορές περιπολικό και απεγκλωβίστηκε.

Στη συνέχεια, συνεχίζει την τρελή του πορεία και πέφτει σε κολώνα κοντά στη ΔΟΥ Κηφισιάς και στη συνέχεια μπαίνει σε αυλή σπιτιού.

Το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις ενώ τραυματίστηκε ένας πολίτης. Ο τραυματίας, μάλιστα, είναι σε κατάσταση σοκ ενώ έχει χτυπήσει ελαφρά πίσω από το αυτί, όπως έπεσε στο έδαφος.

Κλεμμένο ήταν το όχημα που οδηγούσε ο Ρομά

Κλεμμένο ήταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Ρομά που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα στην Κηφισιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο κάτοχος του αυτοκινήτου άφησε τη μηχανή του αυτοκινήτου του αναμμένη για να ψωνίσει από το περίπτερο στο δημαρχείο και τότε δύο χρήστες ναρκωτικών ουσιών το έκλεψαν.

Ο πολίτης τους ακολούθησε με ένα μηχανάκι και στη συνέχεια ακολούθησαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ για να τους βρουν. Στη συνέχεια ακολούθησε καταδίωξη που τελείωσε στην Κηφισιά, όταν το αμάξι εκτινάχθηκε και προσγειώθηκε σε μια τρύπα. Ο τραυματίας πολίτης είναι μηχανικός της οικοδομής στο σημείο, ευτυχώς είναι ελαφρά και τυχερός γιατί θα έχανε τη ζωή του. Πιο σοβαρά ο οδηγός δράστης που έχει πιθανότατα υποστεί κάταγμα στον θώρακα.

Δείτε πώς περιγράφει ο ιδιοκτήτης του ΙΧ τι συνέβη, μιλώντας στο Newsbomb.gr

Υπάλληλος καφέ στην Κηφισιά: «Ακούσαμε ένα μπαμ, επικράτησε πανικός»

Υπάλληλος καφέ που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο του τροχαίου στην Κηφισιά περιγράφει στο Newsbomb.gr, όσα συνέβησαν. «Ακούσαμε έναν δυνατό θόρυβο από έξω. Βγήκαμε να δούμε τι συνέβη και είδαμε το αυτοκίνητο να έχει πέσει πάνω στο πεζοδρόμιο, ακριβώς λιγο πιο πάνω από το μαγαζί. Επικράτησε πανικός για λίγα λεπτά, δεν καταλάβαμε αμέσως τι είχε συμβεί. Μετά είδαμε τους αστυνομικούς να φτάνουν τρέχοντας, προφανώς ήταν σε καταδίωξη. Εμείς τρομάξαμε πολύ, δεν είναι κάτι που βλέπεις κάθε μέρα, να σκάει έτσι αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο και να τρέχει η αστυνομία. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί στο σημείο, τουλάχιστον όσο είδαμε. Μόνο ο περαστικός τραυματίστηκε ελαφρά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε αυτό το σημείο εγκλωβίστηκαν οι δύο Ρομά

Οι δύο Ρομά που έκλεψαν αυτοκίνητο από το Μενίδι εγκλωβίστηκαν σε αυτοκίνητο στην Κηφισιά, έπειτα από επεισοδιακή καταδίωξη.

«Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, υπάρχει σχολείο εδώ - Πάλι θα τους αφήσουν ελεύθερους»

«Πρόσφατα σημειώθηκε κι άλλη καταδίωξη εδώ, από τη συγκεκριμένη "ευάλωτη ομάδα". Είναι τύχη που δεν είχαμε θύματα, καθώς στο σημείο υπάρχει σχολείο. Και πάλι, ελεύθερους θα τους αφήσουν αυτούς, όπως κάνουν πάντα».

Αυτό περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας στον φακό του Newsbomb.gr, σχετικά με την καταδίωξη που κατέληξε σε τροχαίο ατύχημα στην Κηφισιά.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή