Κηφισιά: Σε αυτό το σημείο εγκλωβίστηκαν στο κλεμμένο αυτοκίνητο οι Ρομά - Βίντεο ντοκουμέντο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Κάτω Κηφισιά, κατά τη διάρκεια καταδίωξης από την αστυνομία, όταν το ύποπτο όχημα έπεσε μέσα στα θεμέλια υπό ανέργερση οικοδομής στη συμβολή των οδών Αχαρνών και 1ης Μαΐου - Βίντεο από τα πρώτα δευτερόλεπτα του τροχαίου φέρνει στο φως το Newsbomb.gr
1'

Βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά του σοβαρού τροχαίου που έλαβε χώρα πριν από λίγη ώρα στην Κάτω Κηφισιά. Το τροχαίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγινε στη συμβολή των οδών Αχαρνών και 1ης Μαΐου.

Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στα θεμέλια υπό ανέγερσης οικοδομής και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ φτάνει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σημειώνεται ότι το όχημα που οδηγούσε ο Ρομά ήταν κλεμμένο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο κάτοχος του αυτοκινήτου άφησε τη μηχανή του αυτοκινήτου του αναμμένη για να ψωνίσει από το περίπτερο στο δημαρχείο και τότε δύο χρήστες ναρκωτικών ουσιών το έκλεψαν.

Ο πολίτης τους ακολούθησε με ένα μηχανάκι και στη συνέχεια ακολούθησαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ για να τους βρουν. Στη συνέχεια ακολούθησε καταδίωξη που τελείωσε στην Κηφισιά, όταν το αμάξι εκτινάχθηκε και προσγειώθηκε σε μια τρύπα. Ο τραυματίας πολίτης είναι μηχανικός της οικοδομής στο σημείο, ευτυχώς είναι ελαφρά και τυχερός γιατί θα έχανε τη ζωή του. Πιο σοβαρά ο οδηγός δράστης που έχει πιθανότατα υποστεί κάταγμα στον θώρακα.

Δείτε πώς περιγράφει ο ιδιοκτήτης του ΙΧ τι συνέβη, μιλώντας στο Newsbomb.gr:

Σχετικές ειδήσεις