Παράσυρση οικογένειας στη Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένοι οι γονείς - Τα πρώτα λόγια του οδηγού

Η μητέρα του οδηγού που παρέσυρε και τραυμάτισε την οικογένεια στη Θεσσαλονίκη μετέφερε τη συζήτηση που είχε με τον γιο της - «Μαμά, χτύπησα τρία άτομα με το αυτοκίνητο»
2'

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία ατυχήματα στη χώρα μας με πολλά εξ αυτών να βλέπουν το φως της δημοσιότητας και να προκαλούν ανατριχίλα, όπως αυτό στη Θεσσαλονίκη με τον οδηγό ενός αυτοκινήτου που έπεσε πάνω σε τρία άτομα.

Ειδικότερα, ο οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά έναν 37χρονο, μια 34χρονη έγκυο και το 2 ετών παιδάκι τους. Μάλιστα, το ζευγάρι να παλεύει να κρατηθεί στη ζωή, ενώ το μικρό παιδάκι είναι -ευτυχώς- καλά στην υγεία του.

Η μητέρα του οδηγού μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA μετέφερε τη συζήτηση που είχε με τον γιο της, αμέσως μετά το τροχαίο. «Μαμά, δεν θα το πιστέψεις, χτύπησα τρία άτομα με το αυτοκίνητο», είπε αρχικά ο οδηγός. «Ελπίζω οι άνθρωποι να τα καταφέρουν».

Η οικογένεια βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για ολιγοήμερες διακοπές. Είχε βγει για μια βόλτα στην περιοχή και περπατούσαν στην άκρη του δρόμου τη στιγμή που το αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να δίνει τώρα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Στη Θεσσαλονίκη συγγενείς του 37χρονου

Η μητέρα του 37χρονου που νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση είπε εμφανώς αναστατωμένη: «Τώρα θα πάμε στην Θεσσαλονίκη γιατί είναι στο νοσοκομείο το Παπαγεωργίου. Ένας αστυνομικός μας ειδοποίησε από την Τροχαία Θέρμης για ό,τι έγινε, τους χτύπησε κάποιο αυτοκίνητο», ενώ για την κατάσταση της νύφης της τόνισε ότι είναι 5 μηνών έγκυος.

Ο οδηγός που συνελήφθη και κρατείται έμεινε στο σημείο, κάλεσε την αστυνομία και την μητέρα του για να την ενημερώσει.

Μεθυσμένος ο οδηγός

Υπό την επήρεια μέθης φαίνεται πως βρισκόταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, με βάση τη σχετική εξέταση στην οποία υπεβλήθη ο οδηγός με το επίπεδο αλκοόλ κατά τη διάρκεια του αλκοτέστ να είναι στο 0.5 την ώρα που το όριο είναι 0.3.

Πρόκειται για 46χρονο, ο οποίος συνελήφθη κι αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη 12/9 στον εισαγγελέα πρωτοδικών.

Σχετικές ειδήσεις