Απίστευτο: Είχε συλληφθεί 16 φορές ο Ρομά που έκλεψε το ΙΧ από το Μενίδι και το τράκαρε στην Κηφισιά

Είναι να απορεί κανείς για το πώς κυκλοφορούσε ελεύθερος

Απίστευτο: Είχε συλληφθεί 16 φορές ο Ρομά που έκλεψε το ΙΧ από το Μενίδι και το τράκαρε στην Κηφισιά
Newsbomb.gr/Χάρης Γκίκας
1'

Ούτε μια, ούτε δυο αλλά συνολικά 16 φορές είχε συλληφθεί ο Ρομά ο οποίος το πρωί της Τρίτης έκλεψε ΙΧ από το Μενίδι και μετά από καταδίωξη το τράκαρε στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με το MEGA, ο εν λόγω άνδρας το πρωί της Τρίτης βρήκε την ευκαιρία να παρανομήσει για μια ακόμη φορά, όταν βρήκε το όχημα ενός άνδρα με τα κλειδιά πάνω στην περιοχή του δημαρχείου του Μενιδίου και το έκλεψε.

Η καταδίωξη κατέληξε στην Κηφισιά, όπου ο Ρομά τράκαρε το όχημα τραυματίζοντας έναν εργάτη που βρισκόταν σε οικοδομή, με τον ίδιο να συλλαμβάνεται για 17η φορά.

Φυσικά αυτό που προκαλεί απορία είναι πως κυκλοφορούσε ο συγκεκριμένος Ρομά ελεύθερος με τόσες καταδικαστικές αποφάσεις στην... πλάτη του!

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, υπάρχει σχολείο

Το Newsbomb.gr και η δημοσιογράφος Αναστασία-Βασιλική Γκολέμη, βρέθηκαν στο σημείο από την πρώτη στιγμή, με αυτόπτη μάρτυρα να αναφέρει πως έγινε... θαύμα και δεν υπήρξαν θύματα.

«Πρόσφατα σημειώθηκε κι άλλη καταδίωξη εδώ, από τη συγκεκριμένη "ευάλωτη ομάδα". Είναι τύχη που δεν είχαμε θύματα, καθώς στο σημείο υπάρχει σχολείο. Και πάλι, ελεύθερους θα τους αφήσουν αυτούς, όπως κάνουν πάντα».

Αυτό περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας στον φακό του Newsbomb.gr, σχετικά με την καταδίωξη που κατέληξε σε τροχαίο ατύχημα στην Κηφισιά.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή