Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το ζευγάρι που χαροπαλεύει - Μεθυσμένος ο οδηγός που τους παρέσυρε

Η μητέρα του οδηγού που παρέσυρε και τραυμάτισε την οικογένεια στη Θεσσαλονίκη μετέφερε τη συζήτηση που είχε με τον γιο της - «Μαμά, χτύπησα τρία άτομα με το αυτοκίνητο»

Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το ζευγάρι που χαροπαλεύει - Μεθυσμένος ο οδηγός που τους παρέσυρε
Newsbomb.gr
3'

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα εκτυλίχθηκαν στη Θεσσαλονίκη το πρωί της περασμένης Τρίτης με ένα ζευγάρι και το 2χρονο παιδί του να παρασύρονται από μεθυσμένο οδηγό ΙΧ ενώ η γυναίκα είναι έγκυος!

Πρόκειται για ένα ζευγάρι Ελλήνων που μένει στο Βέλγιο, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται στην Ελλάδα για διακοπές και όταν τους χτύπησε το όχημα, το οποίο οδηγούσε μεθυσμένος άνδρας, πήγαιναν να νοικιάσουν όχημα.

Το ζευγάρι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ την ίδια ώρα, το 2χρονο παιδί τους, που παρασύρθηκε επίσης στο τροχαίο ατύχημα, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην παιδοχειρουργική κλινική.

Σύμφωνα πληροφορίες του thestival.gr, το όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε τον 37χρονο πατέρα, την 34χρονη μητέρα και το 2χρονο παιδάκι τους στη συνδετήρια οδό της ΕΟ Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, στο ύψος των εγκαταστάσεων ιδιωτικού ΚΤΕΟ. Το αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο και μετά την παράσυρση του ζευγαριού και του παιδιού τους, συνέχισε την ανεξέλεγκτη πορεία του μέχρι που ακινητοποιήθηκε σε ελιές.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και Κινητή Ιατρική Μονάδα.

Η οικογένεια βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για ολιγοήμερες διακοπές. Είχε βγει για μια βόλτα στην περιοχή και περπατούσαν στην άκρη του δρόμου τη στιγμή που το αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να δίνει τώρα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Μεθυσμένος ο οδηγός

Στον Εισαγγελέα οδηγείται σήμερα, ο 46χρονος οδηγός που συνελήφθη για την παράσυρση του ζευγαριού και του δίχρονου μωρού τους χθες το μεσημέρι.

Μάλιστα, υπό την επήρεια μέθης φαίνεται πως βρισκόταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, με βάση τη σχετική εξέταση στην οποία υπεβλήθη ο οδηγός με το επίπεδο αλκοόλ κατά τη διάρκεια του αλκοτέστ να είναι στο 0.5 την ώρα που το όριο είναι 0.3.

Μάλιστα, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, που ενημερώθηκε για το περιστατικό έδωσε εντολή να τεθεί υπό κράτηση ο οδηγός που παρέσυρε την οικογένεια. Πρόκειται για 46χρονο, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη 12/9 στον εισαγγελέα πρωτοδικών.

Η μητέρα του οδηγού μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA μετέφερε τη συζήτηση που είχε με τον γιο της, αμέσως μετά το τροχαίο. «Μαμά, δεν θα το πιστέψεις, χτύπησα τρία άτομα με το αυτοκίνητο», είπε αρχικά ο οδηγός. «Ελπίζω οι άνθρωποι να τα καταφέρουν».

Πώς έγινε το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Οι γονείς -37 ετών ο πατέρας και 34 η μητέρα- εκσφενδονίστηκαν περίπου τρία με τέσσερα μέτρα, ενώ το παιδάκι τους πετάχτηκε και αυτό έξω από το καρότσι του. Οι γονείς διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Η 34χρονη μητέρα, η οποία διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο, βρίσκεται στον 5ο μήνα κύησης και η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή. Το δίχρονο παιδί, που τραυματίστηκε λιγότερο σοβαρά, μεταφέρθηκε κι αυτό σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το παιδάκι ήταν σοκαρισμένο και έκλαιγε ασταμάτητα μετά το τροχαίο. Είχε κάποια αίματα στο κεφαλάκι του αλλά η κατάστασή του δε κρίνεται σοβαρή.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή