Χαλκιδική: Έκλεισε η εταιρεία που πιστοποίησε το λούνα παρκ του θανάτου

Ο πατέρας του ιδιοκτήτη ήταν αυτός που φαίνεται να υπέγραψε τι 5 υπεύθυνες δηλώσεις του λούνα παρκ τον Μάιο 

Χαλκιδική: Έκλεισε η εταιρεία που πιστοποίησε το λούνα παρκ του θανάτου
1'

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση στη Χαλκιδική που αφορά τον θάνατο 19χρονου σε λούνα παρκ. Η εταιρεία που πιστοποιεί τα λούνα παρκ όλης της βόρειας Ελλάδας, αλλά και του λούνα παρκ στην Χαλκιδική που σημειώθηκε η τραγωδία, έβαλε λουκέτο.

Πιο συγκεκριμένα, στις 10 Σεπτεμβρίου εκδόθηκε απόφαση από τη Διεύθυνση Βιομηχανικών Υποδομών και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του υπουργείου Ανάπτυξης, η οποία αναφέρει πως αποφασίστηκε η αναστολή της δραστηριοποίησης της εταιρείας που έδινε πιστοποίηση στο λούνα παρκ στην Χαλκιδική.

Παράλληλα, η συγκεκριμένη εταιρεία, φαίνεται να έδινε πιστοποιήσεις στο συγκεκριμένο λούνα παρκ ενώ ο πατέρας του ιδιοκτήτη ήταν αυτός που φαίνεται να υπέγραψε τι 5 υπεύθυνες δηλώσεις τον Μάιο για την καταλληλόλητα των παιχνιδιών.

Υπενθυμίζεται πως ύστερα από εισαγγελική παραγγελία, ο Δήμος Κασσάνδρας έδωσε στην οικογένεια του άτυχου Γιάννη, ο οποίος σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική, έγγραφα – «φωτιά» για το πάρκο, ενώ, αύριο καταθέτουν στην εισαγγελία η Δήμαρχος και ένας υπάλληλος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή