Λαμία: Ζευγάρι «τζαμπατζήδων» γευματίζει σε εστιατόρια και δεν πληρώνει ούτε ευρώ

Συστηματικοί «τζαμπατζήδες» είναι ένα νεαρό ζευγάρι από την Αθήνα, οι οποίοι πηγαίνουν σε καταστήματα εστίασης, παραγγέλνουν φαγητό και αναχωρούν χωρίς να καταβάλλουν το ανάλογο αντίτιμο
1'

Zευγάρι από την Αθήνα φέρεται να γευματίζει σε εστιατόρια στην Λαμία και συστηματικά να μην πληρώνει τον λογαριασμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, το νεαρό ζευγάρι φέρεται να πηγαίνει σε καταστήματα εστίασης, να παραγγέλνουν φαγητό και μετά να αναχωρούν χωρίς να καταβάλλουν το ανάλογο αντίτιμο.

Συγκεκριμένα, στις 22 Αυγούστου το ζευγάρι φέρεται να γευμάτισε σε μία πιτσαρία. Όταν η σερβιτόρα της επιχείρησης δεν ήταν στο πόστο της, το ζευγάρι έφυγε χωρίς να πληρώσει. Ωστόσο τους αναζήτησε ένας διανομέας της επιχείρησης, τους εντόπισε λέγοντας τότε ο ένας στον άλλον γιατί δεν πλήρωσε, ενώ παράλληλα διαβεβαίωναν ότι θα επιστρέψουν και θα πληρώσουν άμεσα, χωρίς ωστόσο να το κάνουν.

Κατόπιν δημοσιοποίησης του περιστατικού σε τοπικά Μέσα, το ξενοδοχείο που διέμενε το νεαρό ζευγάρι ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη της πιτσαρίας ότι τους φιλοξενεί στην επιχείρησή του. Τότε, η υπάλληλος του καταστήματος εστίασης απαίτησε να πληρωθεί το ποσό από το ζευγάρι, όπου τελικά το πλήρωσε.

Ωστόσο, ο άντρας και η γυναίκα άφησαν το ποσό των 450 ευρώ χωρίς να το πληρώσουν αυτή τη φορά προς το ξενοδοχείο.

Μάλιστα, το νεαρό ζευγάρι επέστρεψε χθες το βράδυ στην Λαμία, όπου δείπνησαν σε κεντρική ταβέρνα αλλά και πάλι της ώρας της πληρωμής λέγοντας ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις κάρτες που είχαν πάνω τους και πάλι δεν πλήρωσαν.

Σχετικές ειδήσεις