Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη - Συγκλονισμένη η μητέρα του μεθυσμένου οδηγού

Στον οδηγό που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα και θα απολογηθεί τη Δευτέρα

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη - Συγκλονισμένη η μητέρα του μεθυσμένου οδηγού
2'

Συγκλονισμένη εξακολουθεί να είναι η κοινή γνώμη μετά το τροχαίο ατύχημα στη Θεσσαλονίκη και ειδικότερα την παράσυρση της οικογένειας, με αποτέλεσμα οι δύο γονείς να δίνουν μάχη για τη ζωή τους, ενώ το 2χρονο παιδάκι τους να έχει αποφύγει τον κίνδυνο.

Ο πατέρας παλεύει για τη ζωή του, ενώ η μητέρα δίνει «μάχη» για δυο, καθώς κυοφορεί το αγγελούδι της. Την ίδια ώρα, το μόλις 2 ετών παιδάκι τους ζητά από τους παππούδες να μάθει πού είναι οι γονείς του.

Η μητέρα του οδηγού που παρέσυρε την οικογένεια μίλησε αποκλειστικά στο Star και απευθύνθηκε στην οικογένεια του ζευγαριού που ζει στιγμές αγωνίας στο νοσοκομείο.

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι εύχομαι με όλη μου την ψυχή να γίνουν οι άνθρωποι καλά και να σωθεί και το μωράκι της που έχει στην κοιλιά της η γυναίκα», είπε και τόνισε πως θα ζητήσουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να δουν τι ακριβώς συνέβη.

Υπενθυμίζεται πως στον οδηγό ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα και θα απολογηθεί τη Δευτέρα, καθώς εντοπίστηκε πως οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, κάτι που και ο ίδιος παραδέχτηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

«Πριν φύγω ήπια ένα ποτηράκι τσίπουρο»

Οι μετρήσεις για το αλκοόλ στο αίμα του έδειξαν 0,64 και 0, 75, όταν το όριο είναι 0,50.

Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο άνδρας απασχολεί για τροχαίο και μάλιστα σε κατάσταση μέθης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, στις 6 Φεβρουαρίου του 2020, ενώ κινούνταν στην Καλαμαριά με άλλο όχημα και όχι με αυτό που «θέρισε» την οικογένεια, παρέσυρε μια πεζή γυναίκα 79 ετών, η οποία και κατέληξε.

zevgari-troxaio-Thermi-Thessaloniki.jpg

Το ζευγάρι που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο ατύχημα στη Θεσσαλονίκη

Star

Απολάμβαναν τις διακοπές τους όταν συνέβη το τροχαίο ατύχημα

Μόλις 10 ημέρες βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη η Στεφανία, η έγκυος μητέρα με τον σύζυγό της Νίκο και το παιδάκι τους και απολάμβαναν τις διακοπές τους. Σε εννέα ημέρες θα επέστρεφαν στο Βέλγιο. Πριν φύγουν ήθελαν να δουν τους συγγενείς τους στην Κατερίνη, δεν είχαν όμως αμάξι. Έτσι, το πρωί της Τετάρτης αποφάσισαν να πάνε με τα πόδια να νοικιάσουν ένα. Λίγο πριν πλησιάσουν στην επιχείρηση, έγινε το τροχαίο που λίγο έλειψε να τους στοιχίσει τη ζωή.

«Το μωρό ήταν στο καρότσι και ήταν με τη ζώνη του. Γι’ αυτό και σώθηκε. Εκσφενδονίστηκε μαζί με το καρότσι. Αν δεν το είχαν δέσει, δεν υπήρχε περίπτωση να ζήσει το μωρό», δήλωσε ξάδελφος του ζευγαριού.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή