Νέα Σμύρνη: «Το ασθενοφόρο πηγαινοερχόταν στο διαμέρισμα 3 μέρες» - Nέα μαρτυρία στο Newsbomb.gr

Τι είπε γείτονας και κάτοικος της περιοχής για το συγκλονιστικό περιστατικό στη Νέα Σμύρνη
Νίκος Ραζής / Newsbomb.gr
1'

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τον μαχαιρωμένο άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη στην οδό Παλαιολόγου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αδερφό γυναίκας παραολυμπιονίκη η οποία ήταν κι εκείνη που ειδοποίησε τις αρχές με τους αστυνομικούς της ασφάλειας να εκτιμούν ότι ίσως εκείνη τους δώσει κάποιες περισσότερες πληροφορίες για το τι μπορεί να συνέβη.

Ο ιατροδικαστής βρίσκεται στο σημείο αυτήν την ώρα, εξετάζοντας το άψυχο σώμα του 46χρονου προσπαθώντας να διαπιστώσει αν τα τραύματα είναι αποτέλεσμα επίθεσης.

Κάτοικος της περιοχής και γείτονας είπε αρχικά πως τα δύο παιδιά είχαν χάσει μερικά χρόνια πριν και τους δυο γονείς τους και ζούσαν πλέον μόνα τους στον σπίτι που έγινε και το τραγικό περιστατικό. Η μητέρα μάλιστα πέθανε πριν 7 χρόνια, ενώ ο πατέρας έφυγε από τη ζωή πριν 3 χρόνια

Στη συνέχεια είπε: «Εγώ έβλεπα το ασθενοφόρο 3 μέρες, πρωί, μεσημέρι, απόγευμα να πηγαινοέρχεται εδώ. Έφευγε και ερχόταν». Ακόμη η ίδια πρόσθεσε πως και τα δυο παιδία ήταν ΑΜΕΑ.

Σχετικές ειδήσεις