Νέα Σμύρνη: Ραγδαίες εξελίξεις – Πλυμένο στην κουζίνα το μαχαίρι της δολοφονίας

«Πέπλο» μυστηρίου γύρω από τον θάνατο του 46χρονου άνδρα στη Νέα Σμύρνη, με τις αρχές να θεωρούν ως επικρατέστερο σενάριο, αυτό της δολοφονίας.
1'

Για δολοφονία κάνουν λόγο οι αστυνομικές αρχές, στην υπόθεση του άνδρα ηλικίας 46 ετών και ΑμεΑ, ο οποίος βρέθηκε μαχαιρωμένος, μέσα σε μία «λίμνη» αίματος, μέσα στο σπίτι του, στην οδό Παλαιολόγου, στη Νέα Σμύρνη.

Η αδερφή του άτυχου άνδρα, παραολυμπιονίκης, οδηγήθηκε νωρίτερα στην Ασφάλεια ώστε να δώσει εξηγήσεις, καθώς ήταν ο άνθρωπος που εντόπισε νεκρό το οικογενειακό της πρόσωπο, στον καναπέ του σπιτιού. Ωστόσο, δεν είναι δυνατόν να μιλήσει, με ειδικό ψυχολόγο να έχει αναλάβει το συγκεκριμένο έργο.

Τα δύο αδέρφια έμεναν μαζί, ενώ, δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της κατοικίας. Ύστερα από τις πρώτες έρευνες των αρχών, διαπιστώθηκε ότι το μαχαίρι της δολοφονίας ήταν πλυμένο στην κουζίνα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.

«Ήταν πολύ αγαπητά παιδιά, είναι σοκαριστικό αυτό που συνέβη»

Μία γυναίκα που μένει στην περιοχή, ανέφερε ότι και οι δύο ήταν πολύ αγαπητά πρόσωπα και δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα για τίποτα.

«Όλοι εδώ στη γειτονιά τους ξέραμε. Ήταν πολύ αγαπητά παιδιά, δεν ενοχλούσαν ποτέ κανέναν, απλώς υπήρχαν κάποια προβλήματα νοητικής υστέρησης», τόνισε. Στη συνέχεια, σχολίασε πως «αυτό που συνέβη, είναι σοκαριστικό».

Σχετικές ειδήσεις