Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Χειρουργήθηκε η 34χρονη - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ

Θεσσαλονίκη: Ώρες αγωνίας ζουν οι οικογένειες του ζευγαριού που παρασύρθηκε από ΙΧ που οδηγούσε ένας 46χρονος ο οποίος είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ
2'

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη η 34χρονη.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα το πρωί, είχαν ανευρεθεί αρνητικοί παλμοί του εμβρύου που κυοφορούσε και αποφασίστηκε η επέμβαση για τον τερματισμό της κύησης και την αφαίρεση του εμβρύου απο τη μήτρα.

Η ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Έχασε το μωρό της η έγκυος μητέρα μετά το τροχαίο

Το τροχαίο σημειώθηκε στη οδό που συνδέει τις οδούς Θεσσαλονίκης- Πολυγύρου και Θεσσαλονίκης- Περαίας και το ζεύγος έχοντας το 2 ετών παιδάκι τους στο καρότσι βάδιζε αμέριμνο στη άκρη του οδοστρώματος.

Οι οικογένειες του ζευγαριού βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη τα παιδιά τους που μένουν στο Βέλγιο και βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για διακοπές κατέληξαν πολυτραυματίες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο «Παπαγεωργίου» με τους γιατρούς να δίνουν τιτάνια μάχη να τους σώσουν καθώς η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται κρίσιμη.

«Χάσαμε το αγέννητο βρέφος, οι γιατροί προσπαθούν να σώσουν τη μητέρα»

Ο ξάδερφος της 34χρονης που μίλησε στο Newsbomb.gr περιέγραψε την αγωνία της οικογένειας έχοντας μάθει για την απώλεια του βρέφους επισημαίνοντας ότι οι γιατροί προσπαθούν να σώσουν τη 34χρονη.

«Για εμάς μείζονος σημασίας είναι τα παιδιά. Αυτή την στιγμή χάσαμε το βρέφος και οι γιατροί προσπαθούν να σώσουν τη μητέρα. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω» είπε.

Η κατάσταση του 37χρονου και της 34χρονης είναι κρίσιμη από την πρώτη στιγμή που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο. Ο 46χρονος οδηγός του ΙΧ μεταφέρθηκε χτες στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε στις ανακριτικές αρχές ότι «ήπιε ένα ποτήρι τσίπουρο» ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο μετρήσεις στις οποίες υπεβλήθη (με τη μέθοδο της αιμοληψίας) έδειξαν ότι στο αίμα του βρέθηκε αλκοόλ που υπερέβη τα επιτρεπτά όρια και συγκεκριμένα φέρεται να ήταν 0,64 και 0,75 mg/l, αντίστοιχα.

Στον 46χρονο του απαγγέλθηκε η κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα για επικίνδυνη οδήγηση από άτομο που δεν είναι σε θέση να οδηγήσει λόγω αλκοόλ με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων και την κατηγορία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) της σωματικής βλάβης κατά συρροή.