Λούνα παρκ: «Οι υπεύθυνες δηλώσεις από μόνες τους δεν αρκούν για άδεια» - Νέα διάσταση στην υπόθεση

Τι ισχυρίζεται ο μηχανικός του λούνα παρκ για το μοιραίο παιχνίδι από το οποίο εκσφενδονίστηκε ο άτυχος 19χρονος - Να πληρώσουν όσοι ευθύνονται ζητά ο πατέρας του 19χρονου
INTIME NEWS
1'

Ο πατέρας του 19χρονου, που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ του Πευκοχωρίου βγήκε σήμερα από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης και ζήτησε για άλλη μια φορά να πληρώσουν οι υπεύθυνοι για το χαμό του γιου του. Ενημερώθηκε από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας εφετών για την πορεία της έρευνας.

Στο μεταξύ, ο μηχανικός, που έκρινε ασφαλή την εγκατάσταση του λούνα παρκ με τις δηλώσεις που κατέθεσε, δίνει μία νέα διάσταση στην υπόθεση.

Ο μηχανικός μιλώντας στην ΕΡΤ υποστήριξε ότι το παιχνίδι δεν ήταν συρραφή και είχε πιστοποιηθεί πέρσι κανονικά, θέση που προκάλεσε την αντίδραση του πατέρα του 19χρονου.

Ο μηχανικός ισχυρίζεται πως όλες οι διαδικασίες έγιναν κανονικά και πως οι υπεύθυνες δηλώσεις, που κατέθεσε από μόνες τους δεν αρκούν για τη λειτουργία του λούνα παρκ και πως απαιτούνταν νέα πιστοποίηση.

Μέχρι τώρα, τόσο ο εκπρόσωπος της εταιρίας πιστοποίησης όσο και ο επιθεωρητής δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν τη θέση τους.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Σχετικές ειδήσεις