Χανιά: Άγριος ξυλοδαρμός 40χρονης μπροστά στο παιδί της έξω από το Δημαρχείο Αποκόρωνα

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη και αναμένεται να απολογηθεί αύριο το πρωί στον Εισαγγελέα

Χανιά: Άγριος ξυλοδαρμός 40χρονης μπροστά στο παιδί της έξω από το Δημαρχείο Αποκόρωνα
Pixabay
1'

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (13/9) έξω από το Δημαρχείο Αποκόρωνα στις Βρύσες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πρώην σύζυγος 40χρονης δημοτικής υπαλλήλου, επιχείρησε να αρπάξει το 4χρονο παιδί τους από τα χέρια της μητέρας του για να το πάει -όπως ισχυρίστηκε – στο σχολείο. Η γυναίκα προσπάθησε να τον αποτρέψει και τότε εκείνος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τη γρονθοκόπησε στο κεφάλι και στα χέρια, ενώ την κλώτσησε και στο πόδι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ένταση της επίθεσης ήταν τέτοια που το αγοράκι βρέθηκε στον δρόμο, μπροστά στις ρόδες διερχόμενου αυτοκινήτου που ευτυχώς σταμάτησε έγκαιρα.

Στο σημείο έσπευσαν δημοτικοί υπάλληλοι για να σώσουν τη γυναίκα η οποία στην συνέχεια πήγε στο τοπικό Κέντρο Υγείας, ενώ ενημέρωσε και την αστυνομία. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που η γυναίκα πέφτει θύμα βίας από τον τέως σύζυγο της. Μάλιστα αυτή ήταν η αιτία που τον εγκατέλειψε, παίρνοντας μαζί και το 5 μηνών τότε μωρό τους.

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη τελικά μετά την παρέλευση της αυτόφωρης διαδικασίας και αναμένεται να απολογηθεί στις 11 αύριο το πρωί στον Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή