Λαμία: Νέες μαρτυρίες για το ζευγάρι των «τζαμπατζήδων» - Άφησαν απλήρωτο και το ξενοδοχείο

Νέα ντοκουμέντα με το ζευγάρι των «τζαμπαζτήδων» που έχει αναστατώσει την Λαμία

Λαμία: Νέες μαρτυρίες για το ζευγάρι των «τζαμπατζήδων» - Άφησαν απλήρωτο και το ξενοδοχείο
2'

Αναστάτωση έχει προκαλέσει σε μια σειρά από επιχειρηματίες της Λαμίας το ζευγάρι «τζαμπατζήδων» που φέρεται να γευματίζει σε εστιατόρια της πόλης, χωρίς να πληρώνει τον λογαριασμό.

Εξοργισμένοι οι επιχειρηματίες ψάχνουν να τους βρουν, για να πάρουν τα λεφτά που τους οφείλονται.

Από τον περασμένο μήνα μέχρι σήμερα, το ζευγάρι φέρεται να έχει φεσώσει ιδιοκτήτες εστιατορίων ακόμα και το ξενοδοχείο που έμενε. Σε όλες τις περιπτώσεις, φέρονται να αποχώρησαν χωρίς να πληρώσουν, κάτι πάντως που ο νεαρός εικονιζόμενος διαψεύδει.

Το θέμα επανήλθε στο προσκήνιο, όταν ιδιοκτήτης ταβέρνας κατήγγειλε το ζευγάρι στην αστυνομία.

«Ήρθαν να πληρώσουν, βάζει μία κάρτα, άκυρο δεν έχει. Βάζει άλλη κάρτα, δεν έχει, περνάει και το τηλέφωνο, δεν έχει. ‘Κάτι πρέπει να έχει γίνει με τον λογαριασμό μου, ξέρω ότι έχω λεφτά’, λέει, ‘θα πάω στην τράπεζα να τα φέρω. Άντε, λέω, τράβα να τα πάρεις από την τράπεζα και να μας τα φέρεις. Και ακόμα τον βλέπουμε. Άφησε και ένα τηλέφωνο, το οποίο και δεν απαντάει, όνομα άφησε, το οποίο είναι πραγματικό», είπε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στο «Live News».

«Μαθαίνω ότι την έχουν κάνει και στη Χαλκίδα, γυρνάνε έτσι, δεν ξέρω. Μοιάζανε ευπρεπείς και καλοντυμένοι. Ήταν ευγενικός. Το παραμύθι παίχτηκε καλά», συμπλήρωσε ο επιχειρηματίας.

Η καταγγελία του επιχειρηματία στην αστυνομία, ήρθε να πλαισιώσει άλλες δύο που είχαν προηγηθεί, για το ίδιο ζευγάρι, όπως έδειξε η εξέταση των πλάνων.

Τον περασμένο Αύγουστο, όπως δηλώνει ιδιοκτήτης πιτσαρίας στο «Live News», οι δυο τους είχαν φύγει χωρίς να πληρώσουν και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο.

Ντελιβεράς του καταστήματος, εκείνη τη νύχτα τους εντόπισε, αλλά το ζευγάρι κατάφερε να ξεφύγει. Τις επόμενες μέρες ο επιχειρηματίας έμαθε σε ποιο ξενοδοχείο έμενε το ζευγάρι, που τελικά αναγκάστηκε να τον ξοφλήσει.

Ο ίδιος πήρε τα χρήματά του, αλλά ο ξενοδόχος του ζευγαριού, τα περιμένει ακόμα.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους, μια σειρά από πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας καταστημάτων στη Λαμία και προσπαθούν να εντοπίσουν το ζευγάρι, που είναι άγνωστο, αν παραμένει στην πόλη ή απομακρύνθηκε.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή