Κρήτη: Τον ξεγέλασαν προσποιούμενοι την κοπέλα στο Instagram - Το ραντεβού εφιάλτης

Κανόνισε να βγει ραντεβού αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί τι τον περίμενε

Κρήτη: Τον ξεγέλασαν προσποιούμενοι την κοπέλα στο Instagram - Το ραντεβού εφιάλτης
Φωτογραφία Αρχείου
2'

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε το «τυφλό» ραντεβού με κοπέλα για 25χρονο Χανιώτη, καθώς όχι μόνο δεν εμφανίστηκε το δήθεν κορίτσι αλλά στην θέση της έφτασαν 6 ανήλικα με κουκούλες που τον χτύπησαν βάναυσα και τον λήστεψαν…

Ο ανυποψίαστος νεαρός, όπως καταγγέλλει ο μπαμπάς του στο zarpanews.gr, είχε γνωρίσει μια δήθεν κοπέλα στο Instagram, η οποία του έκλεισε ραντεβού δια ζώσης, στις 9 το βράδυ του Σαββάτου, σε σχολείο των Μουρνιών.

Ωστόσο εκεί, αντί για την κοπέλα, εμφανίστηκαν έξι νεαροί, πιθανότατα ανήλικοι, με full face κουκούλες, οι οποίοι πήδηξαν στον αύλειο χώρο του σχολείου, περικύκλωσαν τον 25χρονο και με απειλές, μπουνιές και κλωτσιές του άρπαξαν το κινητό και το τσαντάκι μέσης και αφού το άνοιξαν του έδωσαν την ταυτότητα του και τις πιστωτικές κάρτες και το πήραν μαζί με το πορτοφόλι με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό μέσα.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή ενώ το παιδί εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτο. Μάλιστα, χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις καθώς ζαλιζόταν και είχε χτυπήσει στο κεφάλι και παρέμεινε εκεί αρκετές ώρες για παρακολούθηση.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία και την υπόθεση έχει αναλάβει να εξιχνιάσει η η υποδιεύθυνση ασφαλείας.

«Συμμορίες ανηλίκων στα Χανιά;»

Όπως εξηγεί ο πατέρας, ο λογαριασμός που μιλούσε φυσικά έκλεισε γιατί ήταν ψεύτικος, ενώ οι ερωτήσεις ήταν αν συνήθως έχει λεφτά μαζί του και το ραντεβού είναι σε απόμερο μέρος, άσχετο από τον τόπο υποτιθέμενης διαμονής.

Ο ίδιος κάνει λόγο για ένα περιστατικό απίστευτης βιαιότητας και διερωτάται αν το παιδί είχε προβάλει μεγαλύτερη αντίσταση πού θα είχαν φτάσει; «Πιθανόν θα έπρεπε να είναι πιο καχύποπτος αλλά, σύσταση συμμορίας ανηλίκων με σκοπό τη ληστεία στα Χανιά;» σημειώνει ο ίδιος.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή