Στον ανακριτή ο 46χρονος που παρέσυρε ζευγάρι και το παιδί τους στη Θεσσαλονίκη

Το ζευγάρι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου ενώ το παιδάκι στην παιδοχειρουργικη κλινική εκτός κινδύνου

Στον ανακριτή ο 46χρονος που παρέσυρε ζευγάρι και το παιδί τους στη Θεσσαλονίκη
1'

Στο δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρίσκεται ο 46χρονος οδηγός, ο οποίος το πρωί της περασμένης Δευτέρας παρέσυρε ένα ζευγάρι και το 2 ετων παιδάκι τους.

Της Φανής Χαρίση

Το ζευγάρι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου ενώ το παιδάκι στην παιδοχειρουργικη κλινική εκτός κινδύνου. Χθες οι γιατροί με καισαρικη αφαίρεσαν το έμβρυο καθώς η γυναίκα ηταν 5 μηνών εγκυος και οι γιατροί διαπίστωσαν οτι το έμβρυο δεν ειχε σφυγμό ενώ έδωσαν μάχη να κρατήσουν στη ζωή τη γυναίκα όπως ειχε δηλώσει στο newsbomb συγγενής της 34χρονης η οποια εξακολουθει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 46χρονος οδηγουσε υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ η Ελληνική Αστυνομία έχει ανακοινώσει ότι έχει κι άλλες παραβάσεις του ΚΟΚ όλες σε κατάσταση μέθης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος είχε εντοπιστεί άλλες πέντε φορές να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ από το 2007 έως το 2020.

Το 2007 του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα για 90 ημέρες, το 2008 για 180 ημέρες ενώ το 2020 είχε εμπλακεί σε τροχαίο στην Καλαμαρια, με παράσυρση 77χρονης η οποια είχε τραυματιστει σοβαρά.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή