Κρήτη: Της πήραν πινακίδες και δίπλωμα - Δεν μπορούσε να μεταφέρει τη μητέρα της για χημειοθεραπεία

Πιο συγκεκριμένα το συμβάν σημειώθηκε στο 9ο χιλιόμετρο Χανίων - Ηρακλείου, με τους άνδρες της Τροχαίας, να δείχνουν απίστευτη αυστηρότητα και σκληρότητα από την πρώτη στιγμή που «ακινητοποίησαν» το αυτοκίνητο
Eurokinissi
3'

Απίστευτη περιπέτεια έζησαν δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη, από τα Χανιά, οι οποίες έπρεπε να ταξιδέψουν οδικώς από Χανιά προς Ηράκλειο για να επισκεφτούν το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το neakriti.gr, οι δύο γυναίκες ξεκίνησαν από τα Χανιά για να φτάσουν στο ΠΑΓΝΗ για να πραγματοποιήσει η μία εκ των δύο, η μητέρα συγκεκριμένα, την καθιερωμένη θεραπεία της, καθώς έχει διαγνωστεί με καρκίνο και κάθε τρεις εβδομάδες, πρέπει να επισκέπτεται την πόλη του Ηρακλείου και το συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα για να κάνει την θεραπεία της.

Έτσι οι δύο γυναίκες μπήκαν στο αυτοκίνητο και ξεκίνησαν να κάνουν την καθιερωμένη διαδρομή, ωστόσο αυτή τη φορά, η διαδρομή αποδείχτηκε δύσκολη, καθώς πριν προλάβουν καλά - καλά να διανύσουν μερικά χιλιόμετρα, με το αυτοκίνητο της κόρης, η οποία είναι και συνοδός της ασθενούς, τους σταμάτησαν άνδρες της τροχαίας για έλεγχο.

Πιο συγκεκριμένα το συμβάν σημειώθηκε στο 9ο χιλιόμετρο Χανίων - Ηρακλείου, με τους άνδρες της Τροχαίας, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, κόρη της ασθενούς η οποία επικοινώνησε με το neakriti.gr, να δείχνουν απίστευτη αυστηρότητα και σκληρότητα από την πρώτη στιγμή που «ακινητοποίησαν» το αυτοκίνητο.

Άμεσα της πήραν δίπλωμα και πινακίδες, γιατί όπως της είπαν δεν φορούσε ζώνη η συνοδηγός και μητέρα της, η οποία μάλιστα φοράει port χημειοθεραπείας για την ενδοφλέβια φαρμακευτική θεραπεία της, λόγω της ασθένειάς της, το οποίο όπως μας είπε ήταν πολύ κοντά στην ζώνη του αυτοκινήτου και επειδή χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα προσεκτική για να μην μετακινηθεί, ενδέχεται η ίδια η μητέρα της να είχε μετακινήσει τη ζώνη.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Η μητέρα μου φορούσε ζώνη, μας σταμάτησαν και ήταν αποφασισμένοι να μας γράψουν. Μου πήραν τις πινακίδες και το δίπλωμα. Πώς θα ερχόμουν στο Ηράκλειο για να κάνει την θεραπεία της; Βιώσαμε μία αδιανόητη ταλαιπωρία. Μάλιστα, τους παρακαλέσαμε, τους είπαμε, πού πάμε και για ποιο λόγο, ήταν ανένδοτοι. Όταν μετά από αρκετή ταλαιπωρία καταφέραμε να πάμε στο ΠΑΓΝΗ για την θεραπεία της, δεν ήταν εκεί ο γιατρός που την παρακολουθεί παρά ένας άλλος, ο οποίος μάλιστα και εκείνος δεν ήθελε να μου δώσει ένα δικαιολογητικό χαρτί, για την κατάσταση της υγείας της μητέρας μου, και όταν του το ζήτησα η απάντησή του ήταν «αυτά στον γιατρό σας».

Συνεχίζει λέγοντας: «Φύγαμε από Ηράκλειο, όπως - όπως και με μεγάλη ταλαιπωρία, αφού έπρεπε να κινητοποιήσουμε κι άλλο… κόσμο για να μας βοηθήσει και πήγα από τον σταθμό Τροχαίας ΒΟΑΚ στη Σούδα για να πάρω τις πινακίδες μου», αναφέρει. «Δεν ήταν κανένας αρμόδιος υπάλληλος στα γραφεία για να μου τις δώσει και αυτό που μου είπαν ήταν να πάω από 9 με 12, αλλά από Δευτέρα», καταλήγει έντονα αγανακτισμένη και απογοητευμένη.