Ραγίζει καρδιές η κόρη του ηλικιωμένου που παρασύρθηκε από μεθυσμένο

Σπαρακτική η κατάθεση ψυχής της κόρης του ηλικιωμένου θύματος του Σέρβου μεθυσμένου οδηγού

Ραγίζει καρδιές η κόρη του ηλικιωμένου που παρασύρθηκε από μεθυσμένο
2'

«Να δικαιωθεί ο μπαμπάς μου που έφυγε άδικα και να μη σκοτωθούν κι άλλοι άνθρωποι» - λέει σπαρακτικά, μιλώντας στον Style 100 Fm, η κόρη του ηλικιωμένου που στις 3 Σεπτέμβρη παρασύρθηκε στη Σητεία από τον 47χρονο Σέρβο που και χθες προκάλεσε τροχαίο, οδηγώντας σε κατάσταση μέθης, όταν στα Μάλια παρέσυρε δύο Τσέχες τουρίστριες, τραυματίζοντάς τις ελαφρά.

Για το δυστύχημα της 3ης Σεπτεμβρίου, η κόρη του θύματος του τροχαίου στη Σητεία αναφέρει ότι η οικογένεια θεωρούσε ότι η Δικαιοσύνη θα έκανε ό,τι έπρεπε - το αυτονόητο για εκείνους - να οδηγηθεί στη φυλακή - κάτι που δεν έγινε τελικά.

«Αν δε φύγει από τη χώρα, θα προκαλέσει κι άλλα ατυχήματα!» - είπε η γυναίκα, εξομολογούμενη τους φόβους της οικογένειας ότι «θα αφεθεί και πάλι ελεύθερος, δεν ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας ωστόσο, ούτε η θανατηφόρα παράσυρση στη Σητεία ήταν το πρώτο τροχαίο για τον 47χρονο, ούτε όμως ήταν η πρώτη φορά οδηγούσε μεθυσμένος. Όπως αναφέρει η ίδια, περίπου 20 ημέρες πριν το δυστύχημα με τον ηλικιωμένο, ο 47χρονος ήταν κάθε μέρα σε καφενείο στη Σητεία και έπινε.

Μάλιστα λίγες ημέρες πριν την 3η Σεπτεμβρίου έπινε σε καφενείο στα Μουλιανά και φεύγοντας παρ' ολίγο να παρασύρει παιδί! Τότε, λέει η γυναίκα, του πήραν τα κλειδιά και τον κράτησαν στο καφενείο.

«Θα ήθελα να γίνει κάτι και για να δικαιωθεί ο μπαμπάς μου και για να μην σκοτωθούν κι άλλοι άνθρωποι» - καταλήγει η γυναίκα που πενθεί για τον άδικο χαμό του πατέρα της.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή