Εξαφάνιση 14χρονης από το Μοσχάτο – Πληροφορίες πως μπορεί να βρίσκεται στην Πάτρα

Υπάρχουν πληροφορίες πως το παιδί μπορεί να βρίσκεται στην περιοχή της Πάτρας
1'

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 14χρονης στο Μοσχάτο. Τα ίχνη της Μανουέλα Ν., χάθηκαν στις 13/09/2024, βραδινές ώρες, όταν εξαφανίστηκε από χώρο παιδικής προστασίας της περιοχής.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προέβη στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Kid Alert καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Υπάρχουν πληροφορίες πως το παιδί μπορεί να βρίσκεται στην περιοχή της Πάτρας.

Η Μανουέλα Ν. έχει ύψος 1.68 μ. και είναι αδύνατη, έχει καστανά μάτια και μαύρα μακριά μαλλιά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα με πράσινα σχέδια, μαύρο σορτς και αθλητικά παπούτσια. Έχει μαζί της μαύρη σχολική τσάντα. Επιπλέον, φοράει σιδεράκια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.