Ενδοοικογενειακή βία: «Μου έσπασε τη μύτη με την τσάντα του παιδιού» - Νέα συγκλονιστική μαρτυρία

«Με την σχολική τσάντα της κόρης μου μου σπάσε τη μύτη. Το παιδί έπεσε από πάνω μου, ήμουνα μέσα στα αίματα, είχα λιποθυμήσει κάτω. Μου λέει 'θα σε σκοτώσω, θα σε σκοτώσω να το θυμάσαι'».
3'

Συγκλονίζει με την μαρτυρία της η Αγγελία, ένα ακόμη θύμα συστηματικής ενδοοικογενειακής βίας. Όπως κατήγγειλε η ίδια μιλώντας στο Mega, υπέστη δεκάδες ξυλοδαρμούς από τον πρώην σύζυγό της με τις εικόνες από τους μώλωπες και τα τραύματα που φέρει σε όλο της το κορμί σοκάρουν.

Όπως λέει η ίδια υπέστη τα βασανιστήρια για χάρη του ανήλικου παιδιού της. Το ποτήρι ξεχείλισε πριν από δύο χρόνια όταν ο πρώην σύζυγός της έφτασε στο σημείο να της σπάσει το θώρακα. Τότε βγήκε το διαζύγιο και κατέθεσε σε βάρος του ασφαλιστικά μέτρα.

«Πήγα στο νοσοκομείο. Μου έσπασε το θώρακα, με είχε πλακώσει στο ξύλο. Νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο Αττικόν ,πέρασα ιατροδικαστική. Συνελήφθη από την αυτόφωρη διαδικασία και πήρε 16 μήνες με αναστολή. Θέλω να απευθυνθώ στον πρωθυπουργό που λέει οι γυναίκες να βγαίνουν να μιλάνε. Εγώ βγήκα και βρήκα και το θάρρος και χώρισα. Μου έκανε και εμένα μήνυση ότι είχε δύο γρατζουνιές και πήρε εκείνος 16 μήνες και εγώ 15. Από τη στιγμή που υπήρχαν σπασμένες μύτες και καταπατά ασφαλιστικά μέτρα, έπρεπε εγώ να πάρω ποινή; Αυτό το πράγμα πρέπει να ακουστεί», σημειώνει η Αγγελική.

Μέχρι και σήμερα φοβάται για τη ζωή της. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από 3 μήνες δέχθηκε και νέα επίθεση, στο σπίτι μάλιστα που μένει με το παιδί τους. Το σκηνικό επαναλήφθηκε και τον Ιούνιο όταν ο πρώην σύζυγός της τοποθέτησε εφαρμογή παρακολούθησης στο κινητό της.

«Ήρθε κάτω από το σπίτι μου, με χτύπησε. Πήγα πάλι στο νοσοκομείο, διάγνωση σπασμένα πλευρά, επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Δεν τον έπιασαν αυτόφωρο, με αποτέλεσμα μετά από ένα μήνα, ίσα που πρόλαβα να συνέλθω, γιατί ήμουν με αγωγές, ήρθε σε μία εκδήλωση, με έβρισε, με απείλησε. Τον Ιούνιο πιάστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πήρε εφτά μήνες για απειλή», δήλωσε το θύμα.

Όπως καταγγέλλει η Αγγελική ο πρώην σύζυγός της έχει βιαιοπραγήσει και στο παιδί τους, ενώ ζητεί την επιμέλειά του.

«Το παιδί το είχε δείρει 1 -2 φορές ,απλά την μία φορά το είχε δείρει τόσο πολύ που του έμεινε ένα ψυχολογικό. Ήταν οχτώ χρονών περίπου».

«Είναι η ιατροδικαστική που λέει τις επικίνδυνες σωματικές βλάβες λόγω καταγμάτων και μια σειρά χτυπημάτων από πάνω μέχρι κάτω. Ήμουνα μπλε μαύρη στο ξύλο, δεν μπορούσα για τουλάχιστον ένα μήνα να συνέλθω. Εδώ είναι τα πιστοποιητικά ότι νοσηλεύτηκα, εδώ είναι επίθεση που δέχτηκα μέχρι και έξω από το δικαστήριο, γιατί δεν του άρεσε η έκβαση κάποιας δίκης. Πάρα πολλές γροθιές μπουνιές και τα λοιπά, τη μύτη μου την σπασμένη», λέει η ίδια με τα σημάδια της απρόκλητης βίας να έχουν αποτυπωθεί στην ψυχή της.

Πολλές φορές προσποιείται ότι είναι όλα καλά για χάρη του παιδιού της, όπως λέει. Και γι’ αυτό θα συνεχίσει να παλεύει.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Mega:

Σχετικές ειδήσεις