Νέα Σμύρνη: Αποκαλυπτική μαρτυρία του γιατρού που εξέτασε τον 46χρονο

Τι αποκάλυψε ο γιατρός που βρέθηκε στο διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη
2'

Σε οικογενειακή τραγωδία που έχει συνταράξει όλη την Ελλάδα εξελίχθηκε η υπόθεση στη Νέα Σμύρνη. Χθες (14/09) η 43χρονη αθλήτρια των Special Olympics ομολόγησε στους αστυνομικούς πως εκείνη μαχαίρωσε τον καθηλωμένο και ανήμπορο 46χρονο αδερφό της, αφαιρώντας του τη ζωή.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς η 43χρονη: «Κάποια στιγμή μου ζήτησε νερό, ήθελε να πάω στην κουζίνα να του φέρω, τότε τσακωθήκαμε κι εγώ πήρα ένα μαχαίρι και τον χτύπησα».

Αποκαλυπτική ωστόσο ήταν και η μαρτυρία του γιατρού που βρέθηκε στο διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη και κλήθηκε να εξετάσει τον 46χρονο. Όταν έφτασε στο διαμέρισμα, αρχικά δεν υποψιάστηκε την έκταση του περιστατικού. Ο γιατρός σε δηλώσεις του περιέγραψε τον τρόπο που τον βρήκε.

«Στην αρχή δεν φαινόταν ότι είχαμε να κάνουμε με φόνο. Ο 46χρονος βρισκόταν αναίσθητος και, μαζί με το ΕΚΑΒ, τον μεταφέραμε στο πάτωμα για να συνεχίσουμε την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ). Όταν σηκώσαμε την μπλούζα του, αποκαλύφθηκε η πληγή από το μαχαίρι. Ήταν μια τρύπα στην κοιλιά του, σκουπισμένη χωρίς αίμα, με το τραύμα να φαίνεται καθαρό».

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του γιατρού να τον επαναφέρει, αποδείχθηκε πως ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς ο 46χρονος είχε υποκύψει στα τραύματά του. Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε η 43χρονη βρέθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνεχίζουν να ερευνούν το περιστατικό, ενώ η γυναίκα, αρχικά σε σύγχυση, είχε κλειστεί στον εαυτό της και δεν ήταν σε θέση να συνεργαστεί με τις αστυνομικές αρχές.

Ποινική δίωξη στην αδερφή του 46χρονου για τη δολοφονία του

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της αδερφής του 46χρονου που δολοφονήθηκε στη Νέα Σμύρνη προχώρησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Η γυναίκα φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα και ασκήθηκε σε βάρος της ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος μέλους της οικογένειάς της, ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορια και οπλοχρησία.

Η κατηγορουμένη, που φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά και ψυχιατρικά προβλήματα παραπέμφθηκε σε ανακριτή για να απολογηθεί, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία.

Σχετικές ειδήσεις