Νέα Σμύρνη: «Δεν κατάλαβα τι έγινε» - Η τραγική ειρωνεία στην υπόθεση δολοφονίας του 46χρονου

Η ανατριχιαστική ομολογία της 43χρονης που σκότωσε τον αδελφό της στη Νέα Σμύρνη
INTIME NEWS
4'

Το έγκλημα στη Νέα Σμύρνη που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα εξιχνιάστηκε με την ομολογία της 43χρονης αθλήτριας των Special Olympics που παραδέχτηκε πως η ίδια έκοψε το νήμα της ζωής του 46χρονου αδερφού της με ένα μαχαίρι, έπειτα από έντονο καυγά που αφορμή είχε ένα ποτήρι νερό.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ομολογίας της, προσπαθώντας να πει στους αστυνομικούς τι ακριβώς συνέβη στο διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη η 43χρονη έδειξε να μην έχει πλήρη επίγνωση πως ο αδερφός της είναι νεκρός και μάλιστα από το ίδιο της το χέρι.

Οι αστυνομικοί, προσπαθώντας να καταλάβουν αν έχει συνείδηση των πράξεων της, συνέχισαν να τη ρωτούν τόσο για το φονικό μαχαίρι όσο και για τις κινήσεις της μετά, με εκείνη να τους απαντά με τρόπο τέτοιο που αμέσως αντιλήφθηκαν πως θεωρεί ότι ο αδερφός της δεν έχει πεθάνει.

«Μου ζήτησε ένα ποτήρι νερό τσακωθήκαμε και τον χτύπησα με το μαχαίρι. Μετά έπλυνα το μαχαίρι στο μπάνιο και το έβαλα στον νεροχύτη», φέρεται να είπε.

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε ότι ο 46χρονος έφερε θανάσιμο τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Ο άτυχος άνδρας είχε πρόσφατα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και είχε λάβει εξιτήριο μόλις την προηγούμενη ημέρα, έπειτα από νοσηλεία ημερών λόγω κυκλοφορικών προβλημάτων που προκλήθηκαν από διαβήτη.

Η συγκλονιστική μαρτυρία του γιατρού

Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία του γιατρού που βρέθηκε στο διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη και κλήθηκε να εξετάσει τον 46χρονο. Όταν έφτασε στο διαμέρισμα, αρχικά δεν υποψιάστηκε την έκταση του περιστατικού. Ο γιατρός σε δηλώσεις του περιέγραψε τον τρόπο που τον βρήκε.

«Στην αρχή δεν φαινόταν ότι είχαμε να κάνουμε με φόνο. Ο 46χρονος βρισκόταν αναίσθητος και, μαζί με το ΕΚΑΒ, τον μεταφέραμε στο πάτωμα για να συνεχίσουμε την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ). Όταν σηκώσαμε την μπλούζα του, αποκαλύφθηκε η πληγή από το μαχαίρι. Ήταν μια τρύπα στην κοιλιά του, σκουπισμένη χωρίς αίμα, με το τραύμα να φαίνεται καθαρό».

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του γιατρού να τον επαναφέρει, αποδείχθηκε πως ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς ο 46χρονος είχε υποκύψει στα τραύματά του. Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε η 43χρονη βρέθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνεχίζουν να ερευνούν το περιστατικό, ενώ η γυναίκα, αρχικά σε σύγχυση, είχε κλειστεί στον εαυτό της και δεν ήταν σε θέση να συνεργαστεί με τις αστυνομικές αρχές.

Ποινική δίωξη στην αδερφή του 46χρονου για τη δολοφονία του

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της αδερφής του 46χρονου που δολοφονήθηκε στη Νέα Σμύρνη προχώρησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Η γυναίκα φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα και ασκήθηκε σε βάρος της ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος μέλους της οικογένειάς της, ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η κατηγορουμένη, που φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά και ψυχιατρικά προβλήματα παραπέμφθηκε σε ανακριτή για να απολογηθεί, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία.

Μαρτυρίες γειτόνων

Η 43χρονη αντιμετωπίζει νοητική υστέρηση. Μάλιστα, γειτόνισσά τους ανέφερε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι τα δύο αδέρφια έμεναν μόνα τους από τότε που πέθαναν οι γονείς τους. «Αρχικά έφυγε ξαφνικά η μαμά και μετά ο μπαμπάς τους και μείναν μόνα τους. Κάπου κάπου ερχόταν μία θεία, τα έβλεπε, τα έπαιρνε στο χωριό και δεν λέγανε κουβέντα», είπε.

Μια ακόμη μαρτυρία είδε το φως της δημοσιότητας, ειδικότερα μια γυναίκα που διαμένει στην περιοχή ανέφερε χαρακτηριστικά πως και οι δυο τους ήταν πολύ αγαπητά πρόσωπα και δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα για τίποτα.

«Όλοι εδώ στη γειτονιά τους ξέραμε. Ήταν πολύ αγαπητά παιδιά, δεν ενοχλούσαν ποτέ κανέναν, απλώς υπήρχαν κάποια προβλήματα νοητικής υστέρησης», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, σχολίασε πως «είναι σοκαριστικό το τι συνέβη».

Σχετικές ειδήσεις