Θεσσαλονίκη: Καταγγελία 23χρονου για βιασμό από τρεις άντρες - Αφέθηκαν ελεύθεροι από τον εισαγγελέα

Ο συνεργός των δύο φερόμενων δραστών που συνελήφθησαν αναζητείται από τους αστυνομικούς
1'

Καταγγελία για βιασμό από τρεις άνδρες υπέβαλλε ένας 23χρονος στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι φέρεται να βιντεοσκόπησαν τις πράξεις τους και στη συνέχεια να ανέβασαν το βίντεο στο διαδίκτυο. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ ο τρίτος αναζητείται.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, oι δύο φερόμενοι ως δράστες οδηγήθηκαν ενώπιων του εισαγγελέα για να απολογηθούν και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς εκκρεμεί ακόμα η ιατροδικαστική έρευνα. Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, ληστεία, αλλά και παραβίαση του νόμου περί προστασίας των φυσικών προσώπων.

Όπως κατήγγειλε το 23χρονο θύμα, το βράδυ της Παρασκευής ένας 33χρονος άνδρας και ένας 34χρονος ιρανικής καταγωγής, μαζί με έτερο συνεργό τους, τον προσέγγισαν και τον οδήγησαν με τη βία σε ισόγειο διαμέρισμα στη Μενεμένη, όπου τον βίασαν, βιντεοσκόπησαν τις γενετήσιες πράξεις τους και στη συνέχεια τις ανάρτησαν στο διαδίκτυο. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, οι φερόμενοι ως δράστες στη συνέχεια τον λήστεψαν αφαιρώντας του χρηματικό ποσό, ρολόι, κινητό, υπολογιστή και τραπεζική κάρτα. Ο 23χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία η οποία εντόπισε στο πλαίσιο του αυτοφώρου τους δύο δράστες.

Ο 23χρονος έχει οδηγηθεί σε νοσοκομείο της πόλης για εξέταση από ιατροδικαστή, ενώ έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποσταλούν στοιχεία στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο συνεργός των δύο φερόμενων δραστών αναζητείται.