Φθιώτιδα: Συνελήφθη ηλικιωμένος οδηγούσε ανάποδα στην Εθνική Οδό

Τον σταμάτησε οδηγός που ερχόταν από Ράχες προς τη Λαμία

Φθιώτιδα: Συνελήφθη ηλικιωμένος οδηγούσε ανάποδα στην Εθνική Οδό
1'

Ήταν λίγο μετά τις 10:00' το βράδυ του Σαββάτου όταν ένας Λαμιώτης που επέστρεφε από Ράχες στη Λαμία, κοντά στον κόμβο της Αγίας Μαρίνας, είδε τα φώτα ενός αυτοκίνητου που κινούταν αντίθετα και ερχόταν κατά πάνω του.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το αυτοκίνητο αμέσως έκοψε ταχύτητα και άναψε τα alarm, «παίζοντας» τα φώτα στον οδηγό που κινούταν αντίθετα. Τελικά τον σταμάτησε και τον ενημερωσε ότι κινείται αντίθετα, ωστόσο ο οδηγός τον προσπέρασε και συνέχισε.

Στιγμές αργότερα κατέφθασαν στο σημείο αστυνομικοί του Β' Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, που είχαν ενημερωθεί από την «Κεντρική Οδό» ότι για όχημα που κινούνταν ανάποδα στο ρεύμα προς Αθήνα στο 231 χλμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν δεν τον είχε σταματήσει ο Λαμιώτης ο οδηγός θα είχε έμπαινε ανάποδα στα τούνελ της Στυλίδας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Οι αστυνομικοί του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας ακινητοποίησαν το όχημα και το οδήγησαν με ασφάλεια στα διόδια της Μαυρομαντήλας.

Όπως προέκυψε ο οδηγός είναι Γερμανικής υπηκοότητας, ηλικίας 82 ετών, ο οποίος συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας όπως ορίζει ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή