Κερατσίνι: Νέα καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία - «Παίρνει ναρκωτικά, ζούμε υπό καθεστώς φόβου»

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Κερατσίνι 
Αρχείου - Eurokinissi
2'

Μία γυναίκα που κατοικεί στο Κερατσίνι καταγγέλλει ότι ούτε το panic button αλλά ούτε και τα ασφαλιστικά μέτρα εμποδίζουν τον πρώην σύζυγό της να της κάνει τη ζωή κόλαση.

«Εδώ και χρόνια ζω έναν εφιάλτη. Δεν μπορώ να βγω από το σπίτι, δεν μπορώ να ζήσω. Ο πρώην σύζυγος μου, αγνοεί τα ασφαλιστικά μέτρα και το γεγονός ότι έχω πάρει το panic button και έρχεται καθημερινά κάτω από το σπίτι, απειλώντας εμένα και το παιδί μας. Χτυπάει τα κουδούνια για ώρες, μας δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Και εγώ και το παιδί μου ζούμε συνεχώς υπό καθεστώς φόβου, είμαστε σε απόγνωση» καταγγέλλει η γυναίκα στην τηλεόραση του Star.

Κάθε φορά που η 30χρονη ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της, δεν ξέρει αν θα γυρίσει πίσω ζωντανή. Ο πρώην σύζυγος της, της στήνει συχνά καρτέρι, τρομοκρατώντας ακόμη και το παιδί τους, αναφέρει η ίδια.

«Η γυναίκα αυτή βιώνει μια κόλαση και προσπαθεί μέσω της νομικής οδού να βρει την ηρεμία της» αναφέρει ο δικηγόρος της, Γιάννης Γλύκας.

Λίγα χρόνια πριν, όταν παντρεύτηκε τον πρώην σύζυγό της, δεν φανταζόταν τον εφιάλτη που ζει σήμερα. Ο ερχομός του παιδιού τους θεωρούσε ότι θα τους κάνει οικογένεια.

«Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν γέννησα το παιδί μας. Τότε αντιλήφθηκα ότι ο άνθρωπος που αγάπησα και παντρεύτηκα ήταν χρήστης ουσιών. Γρήγορα ο γάμος μας έγινε... κόλαση. Ο πρώην σύζυγος μου έβλεπε... τρωκτικά και ανθρώπους που δεν υπήρχαν στο σπίτι», είπε η γυναίκα.

Ο πρώην σύζυγός της νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική δυο φορές, μπήκε φυλακή και όταν αποφυλακίστηκε αποφασίστηκε μετά από ασφαλιστικά μέτρα να βλέπει το παιδί παρουσία της μητέρας.