Πάτρα- Μητέρα 14χρονου: «Το παιδί μου δεν θέλει να ξαναπάει σχολείο, δεν θέλει να βγεί από το σπίτι»

Ένα ακόμα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων συγκλονίζει την Πάτρα.

Πάτρα- Μητέρα 14χρονου: «Το παιδί μου δεν θέλει να ξαναπάει σχολείο, δεν θέλει να βγεί από το σπίτι»
1'

Στην Πάτρα σημειώθηκε το νέο περιστατικό βίας, με πρωταγωνιστές δύο νεαρά αγόρια ηλικίας 12 και 14 ετών, τα οποία ήρθαν στα χέρια για μια κοπέλα, με τους συμμαθητές τους αντί να παρεμβαίνουν, να απαθανατίζουν τον άγριο καυγά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 12χρονος περίμενε έξω από το σχολείο τον 14χρονο και άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι και το σώμα, με αποτέλεσμα τη μεταφορά του στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως αποδείχθηκε, ο 12χρονος είναι μπασκετμπολίστας σε σύλλογο της Πάτρας. Ο πατέρας του 14χρονου υπέβαλε μήνυση και προσήχθησαν ο 12χρονος και οι γονείς του.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των κατηγορούμενων θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η μητέρα του 14χρονου ανέφερε πως «το γεγονός πως 12χρονος μαθητής έφυγε από το σχολείο του και διένυσε μια μεγάλη απόσταση για να έρθει στο δικό μας σχολείο, δείχνει, όπως είπε και ο δικηγόρος μου πως όλο αυτό ήταν προσχεδιασμένο να γίνει αυτό. Και δεν πήγε μόνο του».

Σε ερώτηση σχετικά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 14χρονος η μητέρα του είπε πως «το παιδί μου, πέρα από τα εξωτερικά τραύματα, το πιο σημαντικό είναι τα εσωτερικά τραύματα που έχει. Το παιδί μου είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν θέλει να ξαναπάει σχολείο, δεν θέλει να βγει από το σπίτι. Ζούμε μια τραγική κατάσταση».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή