Κωνσταντινούπολη: Ο κ. Δημήτρης επέστρεψε στο σπίτι του – «Ταξί τον πήγε σε άλλο ξενοδοχείο»

Ο κύριος Δημήτρης επέστρεψε στο σπίτι του, στην Κοζάνη, μετά τον «Γολγοθά» που έζησε στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου χάθηκαν τα ίχνη του για εννέα ολόκληρες μέρες. Οι αμφιβολίες και οι φόβοι της κόρης του, ειδικά τις πρώτες ώρες μετά την ειδοποίηση των αρχών στην εξαφάνιση.

Κωνσταντινούπολη: Ο κ. Δημήτρης επέστρεψε στο σπίτι του – «Ταξί τον πήγε σε άλλο ξενοδοχείο»
1'

Καλά στην υγεία του εντοπίσθηκε το πρωί της 13ης Σεπτεμβρίου ο κύριος Δημήτρης, οικοδόμος στο επάγγελμα, ο οποίος είχε εξαφανισθεί στην Κωνσταντινούπολη. Ο ηλικιωμένος άνδρας επέστρεψε στο σπίτι του και τα αγαπημένα του πρόσωπα, παιδιά και εγγόνια, στην Κοζάνη.

«Περπατούσε πολύ γρήγορα, χάθηκε στην πλατεία Ταξίμ. Πήρε ταξί για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο, αλλά τον πήγαν σε άλλο. Το πορτοφόλι με τα χρήματα βρέθηκε πάνω του», είπε μεταξύ άλλων η κόρη του, Ντίνα, για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του ηλικιωμένου άνδρα.

«Γύρισε σήμερα τα χαράματα. Αφού χάθηκε στην πλατεία Ταξίμ, προσπάθησε τις πρώτες ώρες να πάρει ταξί. Αλλά το ξενοδοχείο που διέμενε είχε κι άλλα υποκαταστήματα και τον άλλαξε περιοχή ο ταξιτζής. Από εκεί ξεκίνησε και το δικό του δράμα. Αφού είδε ότι έφθασε σε άλλο ξενοδοχείο μακριά, προσπάθησε να φθάσει ξανά στην πλατεία Ταξίμ. Αφού δεν κατάφερε να φθάσει στο ξενοδοχείο, προσπάθησε να φθάσει στους αστυνομικούς.

Αυτό που πείραξε εμάς, ήταν ότι εξαφανίσθηκε στις 18:00 της Πέμπτης. To μήνυμα της εξαφάνισης δόθηκε στο προξενείο και κατ’ επέκταση στην τουρκική αστυνομία στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής κι εμείς ενημερωθήκαμε το απόγευμα. Έτσι, χάθηκαν οι πρώτες κρίσιμες ώρες», επεσήμανε ακόμη.

Όπως αναφέρει η κόρη του αγνοούμενου, ο πατέρας της τις πρώτες μέρες πλησίαζε αστυνομικούς και λάμβανε την απάντηση «άιντε», γεγονός που τον αποθάρρυνε να συνεχίσει να έχει επικοινωνία μαζί τους. Κατόπιν, ο κ. Δημήτρης έκανε τη ζωή αστέγου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή