Θεσσαλονίκη: Ο οδηγός που παρέσυρε το ζευγάρι, είχε χτυπήσει και ηλικιωμένη στην Καλαμαριά με το ΙΧ

Ο οδηγός που παρέσυρε οικογένεια στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να χάσει το παιδί η έγκυος γυναίκα, είχε παρασύρει και μία ηλικιωμένη στην Καλαμαριά.

Θεσσαλονίκη: Ο οδηγός που παρέσυρε το ζευγάρι, είχε χτυπήσει και ηλικιωμένη στην Καλαμαριά με το ΙΧ
2'

Στην φυλακή οδηγήθηκε ο οδηγός που παρέσυρε την οικογένεια στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Ο άνδρας ηλικίας 46 ετών υποστήριξε ότι είχε πιεί μόνο ένα ποτήρι τσίπουρο με το φαγητό και ισχυρίσθηκε ότι δεν έτρεχε. Το σημείο που έγινε η παράσυρση είναι επικίνδυνο, όπως είπε.

Όμως, φαίνεται πως η αναισθησία του δεν έχει τέλος, αφού όχι μονάχα είχε εντοπισθεί να οδηγεί μεθυσμένος πέντε φορές, αλλά είχε εμπλακεί και σε άλλη παράσυρση πεζού και συγκεκριμένα, μίας 77χρονης γυναίκας στην Καλαμαριά.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη τριών ατόμων, καθώς και για σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή.

«Ένα μέτρο προτού ανέβει το πεζοδρόμιο, ήρθε ο άλλος και τη χτυπάει»

Ο γιος της γυναίκας περιέγραψε την παράσυρση της μητέρας του στις 6 Φεβρουαρίου 2020, μιλώντας στο MEGA. «Μας είχε πει η Τροχαία τότε ότι είχαν βρει ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του. Ήταν τέτοιο το χτύπημα που διαλύθηκε ο ώμος. Ταλαιπωρείτο για πάνω από έναν χρόνο», δήλωσε αρχικά.

Σύμφωνα με τον γιο της 77χρονης, ο οδηγός δεν προσπάθησε ποτέ να επικοινωνήσει μαζί τους. Δεν επιχείρησε ποτέ να ζητήσει συγγνώμη ή να ενδιαφερθεί για την υγεία της γυναίκας που είχε χτυπήσει με το ΙΧ του. «Έχει πόνους και πολλές φοβίες. Κάνει τον κύκλο για να μην περάσει από το σημείο και θυμηθεί το χτύπημα», αποκάλυψε ακόμη ο γιος της.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή