Αρκαδία: Η σύζυγος του 41χρονου «σπάει» τη σιωπή της – «Με παρενοχλούσε μπροστά στον άντρα μου»

Η «πέτρα του σκανδάλου» μιλά για τη δολοφονία στην Αρκαδία, μετά από γλέντι σε βάφτιση. «Με παρενοχλούσε μπροστά στον άντρα μου, είμαι μόνη μου τώρα και δεν αντέχω», αποκαλύπτει.

Αρκαδία: Η σύζυγος του 41χρονου «σπάει» τη σιωπή της – «Με παρενοχλούσε μπροστά στον άντρα μου»
2'

Με δάκρυα στα μάτια, η σύζυγος του 41χρονου που σκότωσε έναν 64χρονο στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας, περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε η οικογένεια στη βάφτιση που «βάφτηκε» με αίμα, τον περασμένο Ιούλιο.

«Ήρθε και άρχισε να μου λέει χυδαία πράγματα, μπροστά στο παιδί. Μετά, άρπαξε τον άντρα μου και τον πέταξε στο αυτοκίνητο, μετά πήγε να με πιάσει από τον λαιμό», είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο MEGA. «Ο άντρας μου είναι σε κακή κατάσταση, έχει χάσει κιλά, τον ψάχνει συνέχεια το παιδί», επεσήμανε ακόμη.

Όπως λέει, το θύμα τη φλέρταρε απροκάλυπτα στο γλέντι της βάφτισης και αυτό είχε εξοργίσει τόσο την ίδια όσο και τον σύζυγό της. Για τις συνθήκες του εγκλήματος επιμένει πως ο άντρας της βρισκόταν σε άμυνα. «Δεν ήθελε να τσακωθεί μαζί του. Εάν δεν έκανε κίνηση να με πιάσει εμένα από το λαιμό δεν θα τον ενοχλούσε καν. Σε μία κοινωνία που οι γυναίκες κυνηγούνται τόσο πολύ, αυτός μπροστά στον άντρα και στο παιδί μου, ήθελε να μας κάνει κακό», συμπλήρωσε για τον σύζυγό της.

«Του είπα πως “αυτό που μου λες, δεν επιτρέπεται γιατί είμαι παντρεμένη γυναίκα με παιδί. Αλλά και οποιαδήποτε παντρεμένη, δεν επιτρέπεται καν να την κοιτάς. Θα έπρεπε να κοιτάς μόνο ελεύθερες κα της ηλικίας σου”», είπε στο θύμα εκείνη τη μέρα. «Κρατήθηκα 3 μέρες στο κρατητήριο και με αφήσανε με περιοριστικούς όρους», προσέθεσε η σύζυγος του δράστη.

Το χρονικό της «ματωμένης» βάφτισης

Το θύμα, ένας 64χρονος άνδρας, διαπληκτίστηκε με την 34χρονη και τον 41χρονο άντρα της, αφού για ώρες διασκέδαζαν μαζί με όλο το χωριό σε γλέντι βάπτισης. Η βάφτιση στο χωριό της Αρκαδίας είχε ξεκινήσει το μεσημέρι, ενώ η δολοφονία έγινε το βράδυ.

Μετά τη λήξη του γλεντιού, οι συμμετέχοντες -ανάμεσά τους και το ζευγάρι και ο 64χρονος που βρέθηκε νεκρός- συνέχισαν το γλέντι σε διπλανό κατάστημα. Το θύμα φέρεται ότι παρενόχλησε λεκτικά τους δύο συλληφθέντες, ενώ ακολούθησε συμπλοκή στην οποία σκοτώθηκε ο 64χρονος. Το θύμα μάλιστα βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή