Καιρός Κολυδάς: Φθινοπωρινή εβδομάδα με βροχές - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για όλη την εβδομάδα από τον Διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά

Καιρός Κολυδάς: Φθινοπωρινή εβδομάδα με βροχές - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα
2'

Για μία φθινοπωρινή εβδομάδα κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Κολυδάς, οι βροχές που θα σημειωθούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πιθανόν να είναι τοπικά ισχυρές, χωρίς ωστόσο να έχουν ακραίο χαρακτήρα.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά

«ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΒΡΟΧΕΣ , ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ , ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 17-09-2024

Βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και το Ιόνιο. Τα φαινόμενα πιθανώς στα δυτικά το βράδυ να είναι κατά τόπους ισχυρά.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18-09-2024

Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες κυρίως στο Ιόνιο και τη Θεσσαλία είναι πιθανό να είναι κατά τόπους ισχυρές. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν πρόσκαιρα. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά (πλην της Θράκης) καθώς και στη νότια Εύβοια άστατος καιρός με κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19-09-2024

Στο Ιόνιο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές στο Ιόνιο. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, τη νότια Εύβοια και τα ορεινά της Κρήτης λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20-09-2024

Αρχικά στα δυτικά, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά (πλην της Θράκης). Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα αραιές νεφώσεις οι οποίες από τα δυτικά σταδιακά θα πυκνώσουν.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21-09-2024

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά (πλην της Θράκης), τις Σποράδες και την Εύβοια, νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως μέχρι τις απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις κατά τόπους και κατά περιόδους αυξημένες».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή