Παλαιοχριστιανός: Δουλεύει σε οικοδομή μετά τον δήμο Ερέτριας

Δηλώσεις και από τη σύζυγος του Παλαιοχριστιανούγια το παιδί τους 
2'

Σε οικοδομή δουλεύει πλέον ο παλαιοχριστιανός Μανώλης, που είχε εντοπιστεί να διαμένει σε σπηλιά στην Κορινθία με τη σύζυγο και τα παιδιά τους.

Όπως ανέφερε ο παλαιοχριστιανός Μανώλης στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1: «Η σύζυγος έχει ένα σπίτι εντός Αθήνας. Πρέπει να είναι κοντά στο νοσοκομείο».

Μάλιστα, ο ίδιος πρόθσεσε: «Δεν έχουμε δει το νεογέννητο μωρό μας, γιατί υπήρξαν παρατράγουδα. Έβαλαν το παιδί σε καθεστώς φύλαξης. Μπορούσε να θηλάσει μόνο με ραντεβού και rapid test. Δεν έχω επιθυμιές για ακριβά πράγματα, δουλεύω στα οικοδομικά, κάνω μερεμέτια, μέχρι να βγει στα δικαστήρια τι θα γίνει με το δήμο. Έχω μεγαλώσει τόσα παιδιά και σκοπεύω να μεγαλώσω κι άλλα».

Στο μεταξύ μιλώντας στην ίδια εκπομπή η σύζυγος του Μανώλη, ζήτησε την ησυχία της, είπε ότι ακόμη και τώρα δεν ξεχωρίζει το κλάμα των παιδιών της και εξέφρασε τα παράπονά της.

Τι έχει γίνει με το μωρό

Μέχρι πριν από λίγες μέρες πληροφορίες ανέφεραν ότι σε δομή αναμένεται να καταλήξει το βρέφος των Παλαιοχριστιανών από την Κορινθία, καθώς η Πρόνοια με εισαγγελική απόφαση το πήρε.

Αυτό είναι το σπίτι των Παλαιοχριστιανών - Πού ζουν σήμερα

Ξανά στο προσκήνιο ήρθε πρόσφατα τις τελευταίες ημέρες η οικογένεια των παλαιοχριστιανών, μετά την γέννηση του πέμπτου παιδιού της οικογένειας κάτω από επικίνδυνες συνθήκες. Παρουσιάστηκαν επιπλοκές κατά τον τοκετό, ενώ η κύηση έφτασε τους 10 μήνες και ακολούθησε ακατάσχετη αιμορραγία με το βρέφος να κινδυνεύσει.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA η μητέρα και το βρέφος βρίσκονται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» ενώ τους τελευταίους δύο μήνες είχαν μετακομίσει σε μια νέα οικία αφήνοντας το κρυφό λαγούμι τους για πάντα πίσω. Η νέα τους οικεία είναι ένα μετόχι Μοναστηρίου 1μιση ώρα μακριά από την Αθήνα.

Το μετόχι διαθέτει κρεβάτια, σεντόνια αλλά και κούνια που θα υποδεχθεί το νέο μέλος της οικογένειας, το οποίο και θα ονομάσουν Άννα. Το σπίτι του δεν ηλεκτροδοτείται αλλά οι ίδιοι διαθέτουν φωτοβολταϊκά και γεννήτρια χρησιμοποιώντας στα άκρως απαραίτητα πράσινη ενέργεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν πληρώνουν ενοίκιο αλλά αντί αυτού ο Παλαιοχριστιανός παρέχει κάποιες οικοδομικές εργασίες. Το νεογέννητο αυτή την ώρα βρίσκεται σε θερμοκοιτίδα ενώ οι ίδιοι ευελπιστούν να δουν σύντομα ξανά το μωρό τους και θα κάνουν ότι χρειαστεί για να το πάρουν πίσω.