Καιρός: Πού θα βρέξει και πού θα έχει λιακάδα - Τι είπε για αυτούς που θα συνεχίσουν τα μπάνια τους

Πώς θα κινηθεί ο καιρός
INTIME NEWS
2'

Άστατος θα είναι καιρός την εβδομάδα που διανύουμε, με τα καιρικά φαινόμενα να είναι κατά τόπους ισχυρά στην δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με την πρόγνωση του διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανάρτηση του στο «Χ», οι βροχές θα είναι «πολύ λίγες στo μεγαλύτερο μέρος της ανατολικής και νότιας νησιωτικής χώρας». Στη συνέχεια, ο κ. Κολυδάς μεταφέρει ένα «καλό νέο για όσους συνεχίζουν τα μπάνια τους» καθώς θα είναι στους 26 και 27 βαθμούς Κελσίου.

Για το Σαββατοκύριακο, ο Θοδωρής Κολυδάς αναφέρει ότι «ο βοριάς θα ενισχυθεί στα 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία του αέρα θα είναι σχεδόν ίδια με την θερμοκρασία της θάλασσας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά για τον καιρό

?ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

✅Υψηλές διατηρούνται οι θερμοκρασίες της θάλασσας τις επόμενες ημέρες στους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου και αυτό αποτελεί ένα καλό νέο για όσους συνεχίζουν τα μπάνια τους.

✅Oι βροχές θα είναι πολλές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια και πολύ λίγες στo μεγαλύτερο μέρος της ανατολικής και νότιας νησιωτικής χώρας .

Το Σαββατοκύριακο ο βοριάς θα ενισχυθεί στα 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία του αέρα θα είναι σχεδόν ίδια με την θερμοκρασία της θάλασσας.