Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: «Τραγούδησε» για την ειρήνη και την αλληλεγγύη - Sold out η συναυλία του

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε συναυλία για καλό σκοπό και ο κόσμος την «αγκάλιασε»

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: «Τραγούδησε» για την ειρήνη και την αλληλεγγύη - Sold out η συναυλία του
ΧΑΡΗΣ ΓΚΙΚΑΣ / Newsbomb.gr
2'

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συναυλία από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, με τίτλο: «Τραγουδάμε για την ειρήνη και την αλληλεγγύη». Ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια αυτή και το μήνυμα που θέλησε να περάσει, σημειώνοντας μάλιστα «sold out» στη συναυλία.

Πιο συγκεκριμένα, σε μια εποχή που η ειρήνη δεν είναι δεδομένη και ο κόσμος αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός «τραγούδησε για την ειρήνη και την αλληλεγγύη» στο Ηρώδειο σε μια αντιπολεμική συναυλία και το Newsbomb.gr έδωσε το παρών. Στο σημείο μάλιστα βρέθηκαν 3.000 θεατές που παρακολούθησαν με μεγάλη προσήλωση την συγκινητική αυτή προσπάθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αποθεώνοντας τους καλλιτέχνες με τα χειροκροτήματα τους.

Όσα είπε ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr Aντώνιος Αυγερινός στο Newsbomb.gr:

Όσα είπε ο βουλευτής Επικρατείας, Γεώργιος Αναστασίου Σταμάτης στο Newsbomb.gr:

Την εκδήλωσε συντόνιζε ο συνθέτης/ερμηνευτής Πασχάλης Τόνιος, με απώτερο στόχο και σκοπό την ενίσχυση του πανανθρώπινου μηνύματος της ειρήνης και της αλληλεγγύης, σε μια εποχή που η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις.

Η είσοδος ήταν δωρεάν και στη μεγάλη αντιπολεμική συναυλία συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά:

Γεράσιμος Ανδρεάτος, Πέτρος Γαϊτάνος, Δώρος Δημοσθένους, Στάθης Δρογώσης, Ηλίας Λιούγκος, Θοδωρής Κοτονιάς, Σαββέρια Μαργιολά, Πέννυ Μπαλτατζή, Γεωργία Νταγάκη, Σοφία Παπάζογλου, Πασχάλης Τόνιος, Διονύσης Τσακνής, Κώστας Τριαναταφυλλίδης, Μπάμπης Τσέρτος, Μανώλης Φάμελλος, Λάκης Χαλκιάς, Μπέττυ Χαρλαύτη. Την παρουσίαση της συναυλίας, θα πραγματοποιήσει η δημοσιογράφος, κα Ελένη Χρονά, ενώ την αφήγηση ο κ. Νικήτας Τσακίρογλου.
Συνόδευσαν οι μουσικοί: Κυριάκος Γκουβέντας βιολί,Θανάσης Σοφράς Μπάσσο,Ντάσσο Κούρτη Ακορντεόν, Γιώργος Μάτσικας Μπουζούκι, Δημήτρης Χριστοδουλίδης Ντράμς, Ανδρέας Βουδούρης Πιάνο, Βαγγέλης Κονταράτος Ηλ.Κιθάρα, Χρήστος Ζομπος κιθάρα, Αλέξανδρος Ζουγανέλης Πνευστα, Γιάννος Γιοβάνος βιολοντσέλο,Ενορχηστρώσεις Χρήστος Ζούμπος.

Σημειώνεται ότι στην συναυλία του Ε.Ε.Σ. έλαβαν μέρος και περισσότεροι από 300 χορωδοί.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή