Βόλος: Νέα στοιχεία - Ο 40χρονος πήγε να χτυπήσει με μαχαίρι τον πατέρα του πριν το ψαροντούφεκο

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει τον Βόλο 

Βόλος: Νέα στοιχεία - Ο 40χρονος πήγε να χτυπήσει με μαχαίρι τον πατέρα του πριν το ψαροντούφεκο
Thenewspaper.gr
1'

Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Βόλου από την άγρια επίθεση με ψαροντούφεκο που δέχθηκε ο 70χρονος πατέρας από τον ίδιο του τον γιο ο οποίος αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί. Το θύμα δίνει μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή ενώ πρoτού ο 40χρονος ρίξει στον πατέρα του με ψαροντούφεκο, του επιτέθηκε με μαχαίρι χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον τραυματίσει, όπως αναφέρει το thenewspaper.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ., αφορμή για τη δολοφονική επίθεση στάθηκαν οικογενειακές διαφορές χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει περισσότερα στοιχεία γνωστά. Με βάση ωστόσο τα στοιχεία που συνέλεξαν οι ερευνητές, ο καβγάς ξέσπασε ενώ οι δύο άνδρες βρίσκονταν μέσα στο σπίτι τους. Τότε ο 40χρονος, για ασήμαντη αιτία, επιτέθηκε στον πατέρα του αρχικά με μαχαίρι χωρίς όμως να τον τραυματίσει. Στη συνέχεια άρπαξε ένα ψαροντούφεκο που υπήρχε μέσα στο σπίτι και του έριξε τραυματίζοντάς τον στη θωρακική́ χώρα.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., του επιτέθηκε εκ νέου με άλλο ψαροντούφεκο χτυπώντας τον στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η μεταλλική́ βέργα να διαπεράσει το κρανίο του 70χρονου από́ την αριστερή́ πλευρά́ και να εξέλθει από τη δεξιά́. Αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή́ προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 70χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας ενώ η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη. Ο δράστης αναζητείται ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά́ προβλήματα τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή