Βόλος: Ποια η κατάσταση της υγείας του 69χρονου που δέχθηκε επίθεση από τον γιο του με ψαροντούφεκο

Βόλος: Τα τελευταία νέα της υγείας του 69χρονου που υπεβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο
2'

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Λάρισας και σε καταστολή νοσηλεύεται πλέον ο 69χρονος από τον Βόλο που το πρωί της Τρίτης δέχθηκε από τον γιο του επίθεση με ψαροντούφεκο.

Υπενθυμίζεται ότι το καμάκι του ψαροντούφεκου διαπέρασε το κρανίο του 69χρονου θύματος από την μία πλευρά στην άλλη. Ο άνδρας αφού διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης της μεταλλικής βέργας από τους νευροχειρουργούς του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, το πολύωρο χειρουργείο ολοκληρώθηκε, το καμάκι αφαιρέθηκε από το κεφάλι του και πλέον ο ασθενής βρίσκεται στη ΜΕΘ σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Το χρονικό της επίθεσης

Με ένα πολύ σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας βρίσκονται αντιμέτωπες οι αρχές του Βόλου, καθώς 40χρονος χτύπησε δύο φορές και τραυμάτισε σοβαρά τον 69χρονο πατέρα του με ψαροντούφεκο!

Το περιστατικό έγινε σήμερα το πρωί, επί των οδών Περραιβού – Γαλλίας στον Βόλο.

Όπως έγινε γνωστό γιος και πατέρας μάλωσαν και κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο 40χρονος πήρε το ψαροντούφεκο που έφερε μονό καμάκι και κατάφερε στον πατέρα του ένα χτύπημα στο στήθος, απ’ όπου ο άνδρας έβγαλε το καμάκι, ενώ όπλισε ξανά και έριξε και δεύτερη βολή, τον πέτυχε πίσω από το αυτί, με αποτέλεσμα το καμάκι να βγει από την άλλη πλευρά του κρανίου.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο άνδρας είχε τις αισθήσεις του, επαφή με το περιβάλλον, μιλούσε και αντιλαμβανόταν τα πάντα παρά το σοβαρό τραύμα που έφερε.

Στο Νοσοκομείο πήγαν πυροσβέστες που έκοψαν το μέταλλο σε δύο σημεία για να βγει από το κεφάλι του 69χρονου άνδρα, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, καθώς ένα μέρος από το καμάκι παρέμενε καρφωμένο στο κεφάλι του…

Επίσης στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και σήμανση, καθώς ο γιός μετά την πράξη του εξαφανίστηκε και αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Σχετικές ειδήσεις