Υπό έλεγχο η φωτιά στη Motor Oil - Σε ολονύχτια επιφυλακή Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ

Σαφώς βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς 

Υπό έλεγχο η φωτιά στη Motor Oil - Σε ολονύχτια επιφυλακή Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ
Χάρης Γκίκας / Newsbomb.gr
3'

Σε επιφυλακή θα παραμείνουν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αλλά και της ΕΛ.ΑΣ, που επιχειρούν στο δύσκολο συμβάν της φωτιάς στα διυλιστήρια της Motor Oil.

Η εικόνα είναι βελτιωμένη, όμως η Πυροσβεστική αναφέρει πως το συμβάν είναι σε εξέλιξη, υποστηρίζοντας ότι είναι ένα δύσκολο περιστατικό, σε ανοιχτό σημείο, εντός του διυλιστηρίου. Στο σημείο επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 25 οχήματα, ενώ αστυνομικοί κρατούν κλειστή την παλιά εθνική οδό καθώς και τους δρόμους που οδηγούν κοντά στο διυλιστήριο. Την ίδια στιγμή, εργαζόμενοι που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις παρακολουθούν από μακριά την επιχείρηση πυρόσβεσης.

Η φωτιά είχε ξεσπάσει νωρίτερα στις εγκαταστάσεις της Motor Oil.

Στο σημείο είχαν σπεύσει 60 πυροσβέστες και 9 οχήματα, καθώς και 3 ελικόπτερα ενώ η πύρινη λαίλαπα έκαιγε μέσα στα διυλιστήρια στους Αγίους Θεοδώρους.

Λίγο πριν τις 19:30 και χάρη στη μεγάλη Πυροσβεστική επιχείρηση η εικόνα της φωτιάς ήταν σαφώς βελτιωμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες τέσσερις εργαζόμενοι διακομίσθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξέσπασε εντός των εγκαταστάσεων της Motor Oil.

Ένας εξ' αυτών φέρει εγκαύματα στα χέρια και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου, με την κατάσταση της υγείας του να είναι καλή.

Aκόμη δύο νοσηλεύονται με ελαφριά εγκαύματα, ενώ ο τέταρτος είναι επηρεασμένος από το ωστικό κύμα

Motor Oil

Motor Oil
MotorOil

Νωρίτερα ακούγονταν εκρήξεις ενώ πυκνός μαύρος καπνός είχε σκεπάσει το σημείο. Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365 οι εργαζόμενοι έχουν απομακρυνθεί από το σημείο και βρίσκονται σε ασφαλές μέρος.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Κλείνει η Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου

Λόγω της πυρκαγιάς, η τροχαία είχε διακόψει την κυκλοφορία στην παλαιά Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, από το ύψος του κόμβου των Αγιών Θεοδώρων έως το ύψος των διοδίων του Καλαμακίου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Διακόπτονται τα δρομολόγια από τον ΟΣΕ

Με εντολή της Πυροσβεστικής και του ΟΣΕ, η αμαξοστοιχία 1324 παραμένει στον σταθμό της Κινέτας και η αμαξοστοιχία 1327 παραμένει στον σταθμό της Κορίνθου, εξαιτίας της πυρκαγιάς.

Αναμένονται καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις δρομολογίων.

Ήχησε το 112

Για την φωτιά εντός των εγκαταστάσεων της MotorOil ήχησε το 112, προτρέποντας τους κατοίκους να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Βίντεο ντοκουμέντο του Newsbomb.gr

To Νewsbomb.gr εξασφάλισε αποκλειστικά βίντεο ντοκουμέντο πλησίον του σημείου εκδήλωσης της φωτιάς.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή