Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης το βράδυ της Τετάρτης

Η Αττική Οδός ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 
INTIME NEWS
3'

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε η Αττική Οδός ανακοίνωσε λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης από το βράδυ της Τετάρτης (18/09/2024). Σύμφωνα με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ανακοίνωσε η Αττική Οδός κλειστός θα παραμείνει ο Δυτικός κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού στην κατεύθυνση προς Βριλήσσια / Ελευσίνα, από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 18/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 19/09/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, μπορούν να κινηθούν ως εξής:

Να συνεχίσουν την πορεία τους ευθεία προς Ραφήνα μέχρι τον Κόμβο Παλλήνης (Κόμβος Υ8), μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και στη συνέχεια μέσω του Συνδετήριου κλάδου του Κόμβου Λεονταρίου (Κόμβος Υ7) να κατευθυνθούν προς Ελευσίνα, ή

Να συνεχίσουν την πορεία τους και να κατευθυνθούν προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, μέσω του Συνδετήριου κλάδου του Κόμβου Λεονταρίου (Κόμβος Υ7), μέχρι τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Παιανίας (Σ.Ε.Α. Μεσογείων), όπου θα κάνουν αναστροφή στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κλειστές θα παραμείνουν οι Είσοδοι της Αττικής Οδού από τη Λ. Μαραθώνος στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 18/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 19/09/2024.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών, οι οδηγοί, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, μπορούν να εισέλθουν μέσω της Λεωφόρου Ανθούσας στην Αττική Οδό, στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα από τον Κόμβο Ανθούσας (Κόμβος 14).

Κλειστή θα παραμείνει η Έξοδος της Αττικής Οδού προς Παιανία / Σπάτα στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 18/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 19/09/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους ευθεία προς Ελευσίνα μέχρι τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Παιανίας (Σ.Ε.Α. Μεσογείων), μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή και θα κατευθυνθούν προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, μέχρι τον επόμενο Κόμβο Παιανίας / Σπάτων (Κόμβος 18), όπου θα εξέλθουν.

Κλειστή θα παραμείνει η Είσοδος της Αττικής Οδού από Παιανία / Σπάτα στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 18/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 19/09/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, μπορούν να κατευθυνθούν, μέσω της Οδού Ιουλίου Καίσαρα (παράπλευρη οδός της Αττικής Οδού) και της Λεωφόρου Παλαιοπαναγιάς, στον Κόμβο Κάντζας (Κόμβος 17) και στη συνέχεια, μέσω αυτού, να εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.