Πάτρα: Πατέρας μαθητή χτύπησε γυμνασιάρχη -«Ήρθε εξαγριωμένος στο γραφείο, με χτύπησε και έφυγε»

Πάτρα: Πατέρας μαθητή ξυλοκόπησε τον διευθυντή του σχολείου – Τι λέει ο εκπαιδευτικός

Πάτρα: Πατέρας μαθητή χτύπησε γυμνασιάρχη -«Ήρθε εξαγριωμένος στο γραφείο, με χτύπησε και έφυγε»
2'

Πατέρας μαθητή χτύπησε τον διευθυντή του σχολείου που φοιτά ο γιος του.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο μαθητές διαπληκτίστηκαν στο σχολείο με τον διευθυντή να δίνει αποβολή στον ένα από τους δύο μαθητές.

Όπως φαίνεται η τιμωρία που επιβλήθηκε δεν ικανοποίησε τον πατέρα του μαθητή που δέχθηκε την επίθεση ο οποίος πήγε στο σχολείο ζητώντας τον λόγο από τον γυμνασιάρχη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο διευθυντής, ο πατέρας χωρίς καν να συζητήσουν του επιτέθηκε τόσο λεκτικά όσο και σωματικά.

Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί οι μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου Πατρών σε κατάληψη προς ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλά και συμπαράστασης στον διευθυντή τους που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από πατέρα χθες.

«Υπάρχει αυτεπάγγελτη δίωξη»

Ο εκπαιδευτικός μίλησε στο Mega για το περιστατικό, όπου ανέφερε:

«Είμαι καλά τώρα, είχα κάποια τραύματα που αντιμετωπίστηκαν. Ο πατέρας του μαθητή που μου επιτέθηκε ήρθε στο γραφείο μου, γιατί πείραξαν τον γιο του. Έγινε ένα μικροεπεισόδιο μεταξύ δύο μαθητών χθες. Επιλήφθηκα αμέσως και έδωσα στον μαθητή που προκάλεσε το συμβάν μία ημέρα αποβολή. Παρ’ όλα αυτά ο πατέρας του άλλου παιδιού, ήρθε εξαγριωμένος στο γραφείο μου, μαζί με τον γιο του. Δεν προσπάθησε καθόλου να κάνει διάλογο, με χτύπησε κι αμέσως μετά έφυγε από το χώρο. Όλα αυτά έγιναν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Υπάρχει αυτεπάγγελτη δίωξη επειδή έγινε μέσα στο σχολείο. Δεν κινήθηκα νομικά εγώ, ούτε ο πατέρας του μαθητή προσπάθησε μετά να με προσεγγίσει. Είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Η σχέση που έχω με τους γονείς και η στήριξη τους είναι απίστευτη».

Δείτε το βίντεο του Mega

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή