Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου που πέθανε σε Λουνα Παρκ: «Σκότωσαν το παιδί μας για λίγα ευρώ»

«Δεν χρειάζεται γνώσεις κάποιος για να δει τη σαπίλα αυτής της ιστορίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη 

Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου που πέθανε σε Λουνα Παρκ: «Σκότωσαν το παιδί μας για λίγα ευρώ»
1'

Ο θάνατος του 19χρονου Γιάννη μπροστά στα μάτια της μητέρας του και του αδερφού του σε Λούνα Παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και έχει αφήσει πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιάννη μίλησε στο STAR για το τραγικό συμβάν: «Είναι πολύ τραγική φιγούρα, από τη χαρά να βρίσκεται στο θάνατο. Δεν είναι λοιπόν το ζητούμενο να αυτή τη στιγμή μόνο το ποιος φταίει, υπάρχει μια οικογένεια η οποία διαλύθηκε, υπάρχουν δύο μικρότερα αδέρφια τα οποία είναι σε τραγική κατάσταση και δεν ξέρουμε πως και με ποιον τρόπο θα σταθούν στη ζωή», δήλωσε αρχικά.

Συνεχίζοντας είπε: «Σκότωσαν το παιδί μας για πολύ λίγα ευρώ οι ανεύθυνοι και οι απατεώνες, είτε μέσω επιχειρηματικής δραστηριότητας, είτε καταλαμβάνοντας δημόσιες θέσεις. Υπάρχουν συγκεκριμένοι νόμοι τους οποίους οι έχοντες θέση δεν ακολούθησαν. Οι εμπειρογνώμονες είναι το δεύτερο κομμάτι της υπόθεσης. Δεν χρειαζόταν γνώσεις κάποιος για να δει τη σαπίλα αυτής της ιστορίας».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή