Ραγδαίες εξελίξεις: Πληροφορίες πως άρπαξαν οι Παλαιοχριστιανοί το παιδί από το νοσοκομείο

Σοβαρές καταγγελίες για το παιδί της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών 
1'

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μανώλης και η σύζυγός του πρωταγωνιστούν σε μια απίθανη ιστορία καθώς καταγγέλθηκε ότι ο ένας από τους δύο πήρε το παιδί και εξαφανίστηκε.

Αρχικά αναφέρθηκε από το Mega ότι η σύζυγος του Μανώλη πήρε το παιδί από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα ωστόσο με τον κ. Μιχάλη Γιαννακό, πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ το περιστατικό είχε ως εξής:

«13.45 ενώ υπήρχε σεκιούριτι, εμφανίστηκε ο πατέρας του βρέφους ο οποίος ήταν σε έξαλλη κατάσταση, η μητέρα ήταν συνεργάσιμη, ο πατέρας άρπαξε το παιδάκι έφτασε μέχρι το Αρεταίειο μπήκε σε εκκλησία και εξαφανίστηκε»

Ωστόσο ο ίδιος ο Παλαιοχριστιανός μιλώντας στο Mega απάντησε: «Εγώ δεν πήρα ούτε μωρό ούτε εισαγγελική εντολή. Θα του κάνω μήνυση».

Συγκεκριμένα ο πατέρας, Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ανέφερε για το περιστατικό:

«Η γυναίκα την ώρα που θήλαζε πήγαν σεκιούριτι με μία κοινωνική λειτουργό να της το πάρουν το μωρό από τη αγκαλιά της, να το πάνε στο ”Μητέρα”. Η σύζυγος αρνήθηκε και κρατούσε το μωρό. Έγινε εκεί μία ολόκληρη ιστορία. Έλεγε εγώ δεν δίνω το μωρό μου γιατί δεν μου έχετε δείξε καμία εισαγγελική παραγγελία. Το ζήτημα είναι ότι την κρατούσαν και δεν την άφηναν να πάει στη τουαλέτα πέντε ώρες. Αυτή βγήκε από τον θάλαμο των νεογνών μαζί με το παιδί, την ακολουθούσαν κάποιοι σεκιούριτι κι εκεί έφυγε μάλλον».

Σχετικές ειδήσεις