Γλυφάδα: «Είχα ματώσει, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα», εξομολογείται η 14χρονη

Όσα αναφέρει η κολλήτη της 14χρονης για την «φιλία» που είχε στο παρελθόν με την μια θύτρια του άγριου επεισοδίου στη Γλυφάδα
2'

Σοκαρισμένη είναι η χώρα μετά τα αλλεπάλληλα περιστατικά βιας μεταξύ ανηλίκων με το «τελειωτικό χτύπημα» να έρχεται με αυτό του άγριου ξυλοδαρμού 14χρονης σε κεντρική πλατεία της Γλυφάδας, μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων. Την έφτυναν, την έσερναν και την χτυπούσαν ακόμη και λιπόθυμη!

«Η μία μου έριξε γροθιά, μάτωσε η μύτη μου, έπεσα κάτω και δεν μπορούσα να αντιδράσω», περιγράφει η 14χρονη για τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε.

Πιο συγκεκριμένα, στο φως της δημοσιότητας έφερε το STAR τους διάλογος και τα πρώτα λόγια της 14χρονης με τα αρχικά Α.Α. στους αστυνομικούς, όταν την ρώτησαν τι συνέβη:

«Περπατούσα με φίλους μου στη Γλυφάδα. Ήρθαν παιδιά και μου είπαν ότι με ψάχνουν δύο συμμαθήτριές μου. Πήγα να τις συναντήσω στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου. Εκεί είδα μαζεμένα 20 άτομα. Είδα τις δύο συμμαθήτριες μου, οι οποίες άρχισαν να με βρίζουν και να με απειλούν. Τότε η μία, μου έριξε γροθιά, μάτωσε η μύτη μου, έπεσα κάτω και δεν μπορούσα να αντιδράσω», είπε χαρακτηριστικά η ανήλικη.

Στο ιδιαίτερα σκληρό επεισόδιο πρωταγωνίστηκαν δύο κορίτσια, χτυπώντας τη σε όλο της το σώμα, ενώ πάνω από 20 παιδιά παρακολουθούσαν άπραγα.

«Θα χρειαστεί ψυχολογική υποστήριξη»

Παράλληλα, στην κάμερα του STAR μίλησε και ο δικηγόρος του ανήλικου θύματος και υποστήριξε ότι η κατάσταση της μαθήτριας δεν είναι καλή και ότι θα ζητήσει ψυχολογική υποστήριξη.

«Σίγουρα θα χρειαστεί ψυχολογική υποστήριξη. Μετείχαν παιδιά που δεν την ήξεραν. Στάλθηκε μήνυμα να πάνε από όλη την Αττική, για να την χτυπήσουν. Το κορίτσι είναι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, πολύ φοβισμένο, δεν ξέρει πώς θα αντιμετωπίσει το σχολείο, σε κατάσταση σοκ», ανέφερε ο δικηγόρος.

Στη συνέχεια, η κολλητή φίλη της 14χρονης εξήγησε πως «με μία από τις δύο ήταν φίλες παλιά. Κάποιος τσακωμός έγινε και από τότε. Μιλάνε άσχημα η μία για την άλλη. Η μία έχει ιστορικό. Είχε ξανά εμπλακεί σε κάποια περιστατικά και υπήρχανε αποβολές και διάφορα άλλα που έχουν γίνει από τα σχολεία».

Ο πατέρας του 14χρονου θύματος έστειλε το δικό του μήνυμα: «Το μήνυμα είναι ένα. Σε οποιοδήποτε τέτοιο περιστατικό όσο μικρό και να είναι οι κινήσεις είναι τρεις: άμεση ενημέρωση στην αστυνομία, μήνυση και ενημέρωση στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια ένωση που ανήκει το παιδί».

Σχετικές ειδήσεις