Λαμία: Αδέσποτο σκυλί όρμηξε σε παιδάκι 2 ετών – Το έσωσε η γιαγιά του

Δεν είναι η πρώτη φορά που αδέσποτα σκυλιά επιτίθενται σε διερχόμενους, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής.

Λαμία: Αδέσποτο σκυλί όρμηξε σε παιδάκι 2 ετών – Το έσωσε η γιαγιά του
1'

Νέο περιστατικό με επίθεση αδέσποτου σκύλου κατεγράφη στη Λαμία, αργά το απόγευμα της Τρίτης (24/09). Αυτήν τη φορά, ένας μεγαλόσωμος σκύλος επιτέθηκε σε μωρό 2 ετών κι ευτυχώς κατάφερε να το προστατεύσει η γιαγιά του, η οποία ήταν κι αυτή που δέχθηκε τελικά το δάγκωμα.

Το δυσάρεστο συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 19:30, στην οδό Κισσάβου, στο ύψος του 20ού Νηπιαγωγείου. Το μεγαλόσωμο σκυλί επιτέθηκε στο παιδάκι, κάτι που αντιλήφθηκε η γιαγιά του εγκαίρως και μπήκε αυτή μπροστά με αποτέλεσμα να δεχτεί εκείνη το δάγκωμα και να τραυματιστεί ελαφρώς. Η γυναίκα κατέφυγε σε ιδιωτικό ιατρείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ενημέρωσε και την αστυνομία.

Όπως ανέφερε εκείνη αλλά και άλλοι πολίτες που μένουν κοντά μιλώντας στο lamiareport.gr, στο σημείο έχουν βρει καταφύγιο δύο μεγαλόσωμα σκυλιά, δίπλα ακριβώς στο νηπιαγωγείο θέτοντας καθημερινά σε κίνδυνο τα διερχόμενα νήπια.

Αυτή ήταν η δεύτερη καταγεγραμμένη επίθεση αδέσποτου μέσα σε μόλις πέντε ημέρες, καθώς την περασμένη Πέμπτη (19/09), δικυκλιστής είχε δεχτεί δάγκωμα στο πόδι από μεγαλόσωμο σκύλο στην 10η Πάροδο Τυμφρηστού.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή