Γλυφάδα: Τα δραματικά δευτερόλεπτα πριν τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης

Έχει ξεκινήσει η διαδικασία οριστικής αποβολής της μίας δράστιδας από το δημόσιο σχολείο που πήγαινε μαζί με την 14χρονη στη Γλυφάδα

Γλυφάδα: Τα δραματικά δευτερόλεπτα πριν τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης
2'

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα, με τις Αρχές να ερευνούν τον ρόλο ενός νεαρού με τατουάζ στον λαιμό.

Τρόμο προκαλεί το νέο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το STAR, στο οποίο φαίνεται το μένος που διακατέχει τους ανήλικους λίγα λεπτά πριν την επίθεση στην ανήλικη κοπέλα. Σε αυτό φαίνεται ομάδα νεαρών λίγη ώρα πριν το άγριο επεισόδιο να έχει συγκεντρωθεί σε περίπτερο μπροστά από το στενό της επίθεσης. Φορούν μαύρα και περιμένουν όλοι στο ίδιο σημείο.

Τέσσερις μέρες μετά την επίθεση, άφαντη παραμένει η 16χρονη που σύμφωνα με την κατάθεση του ανήλικου θύματος πρόκειται για τη νεαρή που την πέταξε στο έδαφος και τη χτυπούσε χωρίς έλεος. Οι έρευνες τις ΕΛΑΣ έχουν στραφεί και σε έναν νεαρό άνδρα με τατουάζ στον λαιμό άνω των είκοσι ετών για τον ρόλο του στον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης. Ο ίδιος, έχει τα χέρια στις τσέπες, φοράει κασκέτο και κάθεται πίσω παρακολουθώντας αμέτοχος μαζί με όλους τους υπόλοιπους την 14χρονη να δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει η διαδικασία οριστικής αποβολής της μίας δράστιδας από το δημόσιο σχολείο που πήγαινε μαζί με το θύμα, ενώ συζητήσεις γίνονται και στο ιδιωτικό σχολείο της δεύτερης εμπλεκόμενης.

Πώς γλίτωσε η 14χρονη

Η 14χρονη περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε αλλά και πως κατάφερε να γλιτώσει από το μαρτύριο στην κάμερα του Star.

Η ίδια αρχικά είπε: «Κάποια στιγμή εμφανίστηκε στο σημείο ένας ενήλικος άνδρας ο οποίος είπε "είναι η αστυνομία εδώ", ότι αυτός είναι αστυνομικός, δεν θυμάμαι καλά καθώς ήμουν ζαλισμενη από τα χτυπήματα, και έτσι κατάφερα να διαφύγω».

Αστυνομικός του Δήμου Γλυφάδας ο οποίος βρέθηκε μπροστά στον ξυλοδαρμό της 14χρονης εξήγησε τι συνέβη όταν επενέβη για να σταματήσει το επεισόδιο:

«Tου λέω εσύ τι κάνεις εδώ; Φάνηκε να ενοχλείται και ήρθε προς το μέρος μου απειλητικά. Άρχισα να τoυς φωνάζω. Ήταν απανωτά τα χτυπήματα...» είπε ο αστυνομικός του Δήμου Γλυφάδας.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή