Μαρινέλλα: Κρίσιμες ώρες για τη «μεγάλη Κυρία» του τραγουδιού- Στη ΜΕΘ μετά από εγκεφαλικό επεισόδιo

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας μετά τη λιποθυμία της στο Ηρώδειο.

Μαρινέλλα: Κρίσιμες ώρες για τη «μεγάλη Κυρία» του τραγουδιού- Στη ΜΕΘ μετά από εγκεφαλικό επεισόδιo
Eurokinissi
1'

Ώρες αγωνίας για την Μαρινέλλα.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια κατά τη διάρκεια συναυλίας που έδινε στο Ηρώδειο, το βράδυ της Τετάρτης, την ώρα που ερμήνευε το τρίτο τραγούδι έπεσε λιπόθυμη, με τους θεατές να παρακολουθούν σοκαρισμένοι.

Η σπουδαία τραγουδίστρια μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη, ενώ από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της εμβληματικής ερμηνεύτριας βρίσκονται η κόρη και η εγγονή της.

Αρχικά, η Μαρινέλλα υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του «Υγεία» για τη Μαρινέλλα αναφέρει:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Η στιγμή που καταρρέει πάνω στην σκηνή

«Παγωμένοι» παρακολούθησαν οι θεατές του Ηρωδείου την Μαρινέλλα να καταρρέει πάνω στην σκηνή, λίγο μετά την έναρξη της συναυλίας της.

Η ερμηνεύτρια τραγουδούσε την επιτυχία «Εγώ και Εσύ», το δεύτερο κατά σειρά τραγούδι του ρεπερτορίου της, όταν ξαφνικά άρχισε να τρέμει και κατέρρευσε επί σκηνής μπροστά στα έντρομα μάτια των θεατών που είχαν κατακλύσει το θέατρο για να ακούσουν τις μεγάλες επιτυχίες της 86χρονης καλλιτέχνιδος.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή