«Κινηματογραφική» η ληστεία στη χρηματαποστολή στο Λαύριο - Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη ληστεία στο Λαύριο αποκαλύπτουν ένα «εξαιρετικά λεπτομερές» σχέδιο των κακοποιών
Φώτο Αρχείου
1'

Ως «επαγγελματίες» του είδους περιγράφονται οι ληστές που το μεσημέρι κατόρθωσαν να αρπάξουν ένα εκατομμύριο ευρώ από χρηματαποστολή στο Λαύριο.

Και όχι αδίκως αφού σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στο Mega ο Γιώργος Καλλιακμάνης η ομάδα των τεσσάρων ληστών, κατάφερε να σκάσει τα λάστιχα του φορτηγού της εταιρείας ασφαλείας που μετέφερε τα χρήματα, προκειμένου να το ακινητοποιήσει και εν συνεχεία να το εγκλωβίσει. Ενώ σαφέστατα γνώριζαν ότι το συγκεκριμένο όχημα μετέφερε πολλά χρήματα, αφού προηγουμένως είχε πάρει τις εισπράξεις του καταστήματος παιδικών παιχνιδιών Jumbo.

Μάλιστα εκτός από τον οπλισμό τους που αποτελείτο και από όπλα τύπου Καλάσνικοφ οι ληστές φέρεται να είχαν και κάποιο μηχάνημα πυροδότησης εκρηκτικού μηχανισμού, με τα οποία απείλησαν τους υπαλλήλους ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη οι ληστές είχαν ένα εξαιρετικά λεπτομερές σχέδιο, προκειμένου να καταφέρουν να αρπάξουν την λεία τους.

Ενώ τονίσθηκε ότι πλέον έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό από την Ελληνική Αστυνομία.

Σχετικές ειδήσεις