Καπραβέλος για Μαρινέλλα: «Ευτύχημα ότι δεν έχει χάσει πλήρως τις αισθήσεις της»

«Αν περιοριστεί η βλάβη έχουμε ελπίδες», ανέφερε ο Νίκος Καπραβέλος για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας 

Καπραβέλος για Μαρινέλλα: «Ευτύχημα ότι δεν έχει χάσει πλήρως τις αισθήσεις της»
Intime News
1'

Για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας μίλησε και ο διευθυντής της Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, Νίκος Καπραβέλος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Μαρινέλλα δίνει δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. «Μιλάμε για ένα όργανο του σώματος που ρυθμίζει τη λειτουργία όλων των άλλων οργάνων. Είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση, ακόμα και όταν είσαι νέος. Πόσο μάλλον όταν ο ασθενής είναι ηλικιωμένος. Αυτή την στιγμή χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί», σημείωσε ο κ. Καπραβέλος.

Μάλιστα, ο διευθυντής της Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου εξήγησε ακόμη ότι «είναι ευτύχημα που η Μαρινέλλα δεν έχει χάσει πλήρως τις αισθήσεις της και δεν έχει διασωληνωθεί. Αυτό σημαίνει ότι τις ζωτικές λειτουργίες μπορεί να τις ελέγξει. Αν περιοριστεί η βλάβη, αν δεν επεκταθεί, τότε έχουμε πολλές ελπίδες να τα βγάλει πέρα και έπειτα από μια μακροχρόνια αποθεραπεία να την έχουμε δίπλα μας!».

«Αξίζει τον κόπο να δώσουμε τα πάντα για να την φέρουμε πίσω στη ζωή και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αυτό που έπαθε η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο, θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε. Δεν σημαίνει ότι αν κάποιος παρέμενε σπίτι του, θα μπορούσε να το αποφύγει», πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή