Λαύριο: Πώς έγινε η αιματηρή συμπλοκή έξω από σχολείο - Αναζητείται 16χρονος

Από τα άγρια επεισόδια στο ΕΠΑΛ Λαυρίου δύο άτομα μετέβησαν στο νοσοκομείο και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 16 προσαγωγές 

Λαύριο: Πώς έγινε η αιματηρή συμπλοκή έξω από σχολείο - Αναζητείται 16χρονος
1'

Νεότερα στοιχεία έρχονται στο φως για το πώς έγινε η συμπλοκή στο ΕΠΑΛ Λαυρίου με πρωταγωνιστές ανήλικους δράστες.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, μαθητές συνεπλάκησαν στο 1ο ΕΠΑΛ Λαυρίου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα από αιχμηρό αντικείμενο και οι αστυνομικοί να προχωρήσουν σε συνολικά 13 προσαγωγές.

Περίπου 30 άτομα άτομα, συμμαθητές, από διαφορετικές περιοχές ενεπλάκησαν στον αιματηρό καυγά. Οι νεαροί χτυπιούνταν με ιδιαίτερη σφοδρότητα με γροθιές, ώσπου ένας 16χρονος τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε δύο μαθητές του ΕΠΑΛ.

Οι δύο μαθητές που τραυματίστηκαν έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 16 προσαγωγές.

Το νέο περιστατικό έρχεται μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα και το επεισόδιο με φαλτσέτα στην Ερμιόνη. Ακόμη το πρωί στη Θεσσαλονίκη μαθητές κλείδωσαν 14χρονο στις τουαλέτες του σχολείου απειλώντας τον, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσαν την πράξη τους, ενώ ένας μαθητής έστησε καρτέρι στον διευθυντή του σχολείο του στο Ηράκλειο της Κρήτης και τον άφησε αιμόφυρτο στο έδαφος, επειδή ο εκπαιδευτικός ενημέρωσε τους γονείς του μαθητή πως συμμετείχε σε κατάληψη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή