Βόλος: Έτσι είναι το σχολικό κοντέινερ που είχε μετατραπεί σε ερωτική φωλιά - Βίντεο και φωτογραφίες

«Ένα σχολείο ξέφραγο αμπέλι και όταν ρωτούσαμε γιατί δεν κάνει την δουλειά του –που τον πληρώναμε για αυτή- γελούσε ειρωνικά και μας έλεγε πως δεν μπορεί να τον «ακουμπήσει» κανείς», ανέφερε αναστατωμένος ένας πατέρας 

Βόλος: Έτσι είναι το σχολικό κοντέινερ που είχε μετατραπεί σε ερωτική φωλιά - Βίντεο και φωτογραφίες
gegonota.news
2'

Σχολικός φύλακας σε μεγάλο συγκρότημα του Βόλου είχε μετατρέψει σε σπίτι του, κοντέϊνερ που χρησιμοποιούταν παλιότερα ως αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και εκεί δεχόταν χρήστες ουσιών. Ο Δήμος Βόλου γνώριζε την κατάσταση που επικρατούσε στο σχολείο, το οποίο βρίσκεται σε «κόκκινη ζώνη», δηλαδή σε περιοχή όπου γίνεται διακίνηση, ενώ οι γονείς θα καταθέσουν στον Εισαγγελέα κάθε συζήτηση που έγινε με την δημοτική αρχή και την αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Τοκαλή, από την οποία είχε ζητηθεί να δοθεί ένα τέλος στην κατάσταση που επικρατούσε. Επί δύο χρόνια οι γονείς απαιτούσαν εξηγήσεις, ζητούσαν λύσεις από την δημοτική αρχή, σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, αλλά δεν λάμβαναν καμία απάντηση. Στο σχολείο δημιουργούνταν επεισόδια, ξυλοδαρμοί με εξωσχολικούς, καυγάδες μεταξύ των παιδιών και ο σχολικός φύλακας ήταν …”μαγική εικόνα”.

«Αρνούταν να δουλέψει και στο κοντέινερ είχε πάντα κλειστά τα παράθυρα. Πώς επιτηρούσε το σχολείο, χωρίς να έχει καμία επαφή, μόνο ο ίδιος το ξέρει. Ήταν εριστικός, προκλητικός και οι συναναστροφές του περίεργες. Έκαναν παρέλαση οι χρήστες από το σχολείο γιατί η γειτονιά είναι η πιάτσα του Βόλου. Δεν γνωρίζω εάν είχε κάνει το κοντεϊνερ γκαρσονιέρα, αλλά σίγουρα οι καταστάσεις που επικρατούσαν και οι παρέες που έφερνε μέσα στο σχολείο, ήταν περιθώριο. Όταν μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων άνοιξαν μια φορά την πόρτα, είδαν μέσα στο κοντεϊνερ σκουπίδια και ποτά, απίστευτη δυσωδία, αλλά κρεβάτι δεν υπήρχε. Ήταν μια τρισάθλια βρωμερή εικόνα και δεν θέλαμε να έχουν επαφή με αυτό το σκηνικό τα παιδιά μας», είπε γονιός στα gegonota.news.

Το κοντέινερ είχε μετατραπεί σε σπίτι. Ο 60χρονος σχολικός φύλακας είχε μεταφέρει ρούχα, ψυγείο και προσωπικά αντικείμενα, ενώ η δεύτερη σχολική φύλακας δεν ήθελε να μπαίνει στην βάρδιά της μέσα στο κοντεϊνερ, που υποτίθεται ήταν χώρος για την δική τους ξεκούραση.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το εσωτερικό του κοντέϊνερ που εξασφάλισαν τα gegonota.news

Στο σχολείο τα επεισόδια ξυλοδαρμών ήταν επαναλαμβανόμενα και έξω από αυτό κυκλοφορούσαν χρήστες «βαποράκια», με τους γονείς να βλέπουν τι συμβαίνει. «Ένα σχολείο ξέφραγο αμπέλι και όταν ρωτούσαμε γιατί δεν κάνει την δουλειά του –που τον πληρώναμε για αυτή- γελούσε ειρωνικά και μας έλεγε πως δεν μπορεί να τον «ακουμπήσει» κανείς. Όταν απευθυνόμασταν στον δήμο , μας αγνοούσαν», ανέφερε ο πατέρας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή