Παλαιοχριστιανοί: Συνελήφθησαν για την αρπαγή του μωρού τους

Ο Παλαιοχριστιανός είχε εμφανιστεί σε «έξαλλη κατάσταση» στο νοσοκομείο και είχε αρπάξει το μωρό
1'

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην Κερατέα οι δύο Παλαιοχριστιανοί το απόγευμα της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυό τους συνεληφθησαν για την αρπαγή του μωρού τους από το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα». Το απόγευμα της Τρίτης είχε σημάνει συναγερμός καθώς ο 45χρονος Μανώλης μπήκε στο νοσοκομείο, όπου ήταν το νεογέννητο μωρό του και η γυναίκα του, τους πήρε και έφυγαν με ταξί.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, για την υπόθεση αρπαγής του βρέφους από τον παλαιοχριστιανό Μανώλη οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη τριών σεκιούριτι του νοσοκομείου για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Το αστυνομικό τμήμα Συντάγματος είχε αναλάβει την έρευνα για το ζευγάρι των παλαιοχριστιανών και του βρέφους που μετά την παρέμβαση κοινωνικής λειτουργού, είχε μείνει στο νοσοκομείο, καθώς είχε απαγορευτεί στην οικογένεια να το πάρει, αφού το περιβάλλον διαβίωσής τους δεν ήταν κατάλληλο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας «παρόλο που υπήρχε σεκιούριτι, εμφανίστηκε στο νοσοκομείο σε έξαλλη κατάσταση. Η μητέρα όλες αυτές τις ημέρες ήταν απόλυτα συνεργάσιμη. Ο κ. Καλαϊτζιδάκης άρχισε να τρέχει από τον τρίτο όροφο, έφτασε μέχρι το Αρεταίειο Νοσοκομείο και από εκεί εξαφανίστηκε».